TENA produkterne til børn

For alle børn er selvtillid nøglen til glæde og succes. Det er derfor, at de, når de kommer i en bestemt alder, kan blive angste over at skulle have ble på. Både handicappede og normalt fungerende børn, føler det som om, at disse produkter øger fokus på deres inkontinens og gør dem til babyer igen.

Hvis ikke de oplever forståelse, kan deres selvtillid få et alvorligt knæk og føre til, at de søger væk fra fællesskaberne med kammeraterne. Derfor er det så vigtigt at forsikre dem om, at de er helt normale, og at inkontinens er noget, som sker for mange andre børn og som de vil vokse sig fra.

Det, barnet er mest bekymret for, er lækager. Udover håbet om, at I alle kan få en god nattesøvn, er din største bekymring som forælder naturligvis barnets fysiske og mentale velbefindende.

Ved at bruge de rette specialprodukter vil både børnene og de voksne i deres omgivelser opleve, hvordan bekymringerne hurtigt erstattes af smil. 

Hvor finder jeg information om TENA inkontinensbeskyttelse?

Hvis du vil vide mere om produkter til inkontinens hos børn, kan du gå ind her under produkter og se vores udvalg til børn. Du kan også kontakte os pr mail eller telefon.

Hvis dit barn har været ude for et uheld eller har et handicap, kan du finde yderligere information under pårørende. Her kan du finde information om det at være pårørende til en inkontinent.