Tips og råd

Nyd det gode liv med tips og råd om mandlig ufrivillig vandladning fra mænd, som ved, hvad de taler om. Vi har samlet alle de oplysninger, som du behøver, fra eksperterne.
Gode måder til at bevare kontrollen

Gode måder til at bevare kontrollen

Slap af, og bliv ved med at drikke. Ved at være afslappet og velhydreret er du med til at bevare kontrollen over din blære. Og rygning hjælper ikke på dine blæreproblemer, så drop den vane, nu hvor du alligevel prøver at leve sundere.

Tips og råd

Få nok at drikke

Få nok at drikke

Undlad at drikke mindre vand. Man skulle tro, at det ville mindske lækagerne, hvis man drak mindre, men det fører kun til dehydrering og chancen for, at din urin bliver mere koncentreret. Mere koncentreret urin kan føre til blærebetændelser, og det er der ingen, som ønsker.

Alt med måde

Alt med måde

Udløsende faktorer som koffein, alkohol og kunstige sødemidler kan øge din trang til at gå på toilettet. Bare rolig, du behøver ikke opgive det gode liv, men det vil f.eks. gavne dig at skære ned på koffein.

Hold op med at ryge

Hold op med at ryge

Du ved allerede, at rygning er dårligt for dit helbred, men én grund mere til at holde op med at ryge skader ikke. Vidste du f.eks., at tobak kan forværre urinvejssymptomer? For ikke at nævne det faktum, at den hoste, som følger med rygning, ikke hjælper med ufrivillig vandladning.

Slap af

Slap af

Stress er aldrig rart, især ikke fordi det kan forårsage urinlækager eller forværre dine symptomer. Afslapningsteknikker som f.eks. åndedrætsøvelser og meditation kan hjælpe dig med at blive bedre til at kontrollere din blære.

Personlig historie

Her er et tip om væskeindtag, som har virket godt for mig. Skær ned på dit væskeindtag et par timer, før du går i seng.

Ken
67

Tag kontrol

Lær om de øvelser, som kan hjælpe dig med at bevare kontrollen.

Øvelser til hjælp ved ufrivillig vandladning og inkontinens

Typer og årsager

Hvad forårsager ufrivillig vandladning, og hvilke typer er der?

Typer og årsager til ufrivillig vandladning og inkontinens

Personlig historie

Jeg ønsker ikke, at mine kolleger ser mine brugte bind i toilettets skraldespand, så jeg pakker dem ind i toiletpapir, inden jeg smider dem ud.

Trevor,
42

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.