TENA en del af SCA Hygiene Products A/S

Med mere end 40 års erfaring, er TENA verdens førende virksomhed på inkontinensområdet. Vi leverer produkter og services til den almindelige bruger og til sundhedsinstitutioner i 90 lande.

Med en markedsandel på 40% er TENA Europas største brand. I USA er TENA et brand i vækst, og vi er nu også på vej ind i Central- og Latinamerika, Fjernøsten, Indien og andre udviklingsområder. Vi er i forreste linje med udviklingen af produkter, der imødekommer de mange forskellige behov hos såvel den individuelle bruger som hos plejepersonale og andre professionelle i sundhedsinstitutioner rundt omkring i verden.

TENA er ejet af SCA. Udover TENA, ejer SCA også velkendte mærker som Libresse, Nana, Nuvenia og Bodyform, som alle er hygiejneprodukter til kvinder, samt baby-blemærkerne Libero og Drypers.

 

SCA blev grundlagt i Sverige i 1929 af Ivar Kreuger  og har nu omkring 51.000 ansatte i 40 lande og et årligt salg på 101 mia. SEK (€11 mia). Virksomhedens aktier handles på børserne i Stockholm, London og New York. Hvis du gerne vil vide mere, kan du læse SCA's virksomhedsrapport.