TENA's arbejde for den bedst mulige inkontinenspleje

Alt, hvad vi foretager os, handler om at gøre livet bedre for de mennesker, som benytter vores produkter og services. Derfor kører vi løbende forskningsprogrammer, som involverer de mennesker, vi ønsker at hjælpe, og som giver os en uvurderlig indsigt i den betydning, inkontinensplejen har for den individuelle bruger, plejere og andre professionelle i sundhedsvæsnet, institutioner og sundhedsmyndigheder.

Den viden, vi får, indgår i vore research- og udviklingsprogrammer, og vi bruger den til at udvikle nyskabende produkter og services, som bidrager til yderligere at reducere både de menneskelige og de økonomiske omkostninger ved inkontinens.

Vores arbejde har ført til nyskabende, højabsorberende og ultra-tørre produkter, som er milde mod huden og meget diskrete - egenskaber, som er vigtige for mennesker, der ønsker at fortsætte med at leve deres normale liv på trods af inkontinensen.

Vi vil gerne gøre en forskel i menneskers hverdag

Jeg troede aldrig, jeg skulle få selvtillid nok til at tage en bikini på igen…
TENA Lady Mini Magic er vores mest diskrete trusseindlægslignende beskyttelse.

Nu har jeg lært at stole på det... og stole på, at det holder tæt.
Vores bind og bleprodukter er sammensat af et yderlag bestående af TENA's unikke QuickDry-teknologi og absorberende LockAway-kerne, som betyder, at de altid er tørre på overfladen og holder tæt i brug.

Jeg troede, at lange dage ude af huset nu måtte høre fortiden til... men ikke med TENA Pants Discreet.
TENA Pants Discreet - Et trusseprodukt, der ser ud og føles som normalt undertøj, men som giver sikkerhed og velvære hele dagen.

(Sundhedspersonale i plejeboliger)
Da vi gik over til TENA-produkter, forsvandt problemerne med hudirritationer
Vi introducerede FeelDry™ generelt i vores plejesortiment. Det særlige ved dette produkt er yderlaget, som er specialdesignet til at lade væden passere lynhurtigt igennem til kernen og forblive tørt mod huden, også når det udsættes for tryk. Dermed nedsættes både risikoen for hudirritationer og skiftefrekvensen, samt de omkostninger, der følger i kølvandet. Derudover forbedres patientens velvære betydeligt.

(Pårørende)
Som 65-årig er jeg ikke så stærk, som jeg var engang. At skifte ble på min mor var meget hårdt for min ryg…
TENA Flex er et alt-i-en produkt, som er ergonomisk designet til at lette bleskifte på mennesker med nedsat mobilitet og dermed reducere risikoen for overbelastning af ryggen hos den, der hjælper med bleskifte.

Sikkerhed

Alle vores produkter lever op til de højeste sikkerhedsstandarder og er CE-mærkede i overensstemmelse med EU's sikkerheds- og kvalitetsdirektiv.