Dette websted anvender cookies. · Hvad er cookies? Jeg accepterer

Sammen gør vi en forskel

Som den globale leder inden for kontinenspleje er det vores mission at hjælpe professionelle med at yde den bedst mulige pleje. Fordi det at levere værdighed og livskvalitet til de personer, som du drager omsorg for, altid er kernen i det, som vi gør.

Plejen

TENA kan tilbyde dig løsninger, så du kan give beboerne den bedst mulige kvalitetspleje.

TENA Essensen

Apoteker

Vores omfattende produktserie kan hjælpe dig med at forbedre tilværelsen for dine kunder og øge din omsætning.

TENA Essensen

TENA hjælper dig med at hjælpe mennesker

Gennem erfaring

Med mere end 50 års erfaring er vores mission fortsat udvikling og innovation af vores store udvalg af kontinens- og hygiejneprodukter og services. Vores fokus på forbedring af kontinensplejen er grunden til, at vi er den førende globale specialist på området.

Gennem forståelse

Hos TENA forstår vi, at hver situation og hvert menneske er forskelligt. Vi sørger for, at vi har personlig erfaring med en lang række plejearbejdsmiljøer, og vores personale omfatter både sygeplejersker og kontinensspecialister. Vores partnerskab med eksperter på inkontiennsområdet er nøglen til at forstå, hvordan vi kan hjælpe dig med at yde den bedst mulige pleje.

Gennem dokumentation

Vores produkter og services bliver omhyggeligt testet, og er påvist at gavne både den inkontinente borger og de professionelle, der støtter borgeren i kontinensplejen. Dokumentation er hjørnestenen i vores arbejde. Vi sikrer os altid, at vores innovative produkter og services opfylder de høje kriterier, som vi sætter, så de kan opfylde dine behov på den bedst mulige måde.

Lær mere om TENA Services

Se alle TENA produkter

TENA Essence

TENA er en del af SCA, en førende global hygiejne- og papirvirksomhed

Koncernen udvikler og producerer bæredygtige papirprodukter og produkter til personlig pleje. Salgsvirksomhed finder sted i omkring 100 lande under mange solide brands, inklusiv de førende globale brands TENA og Tork, og regionale brands som Lotus, Libresse, Tempo og Libero. Som Europas største private skovejer lægger SCA stor vægt på bæredygtig skovdrift. Koncernen har omkring 44.000 medarbejdere. Omsætningen i 2014 nåede op på omkring 104 mia. SEK (11,4 mia. EUR). SCA blev grundlagt i 1929 og har sit hovedkvarter i Stockholm, Sverige.

Banebrydende innovationer

Med en voksende aldrende befolkning og mange mennesker, der døjer med inkontinens i stilhed, [1] er der et reelt behov for personlig og effektiv kontinenspleje. Hos SCA og TENA er vi stolte af vores arbejde med at designe banebrydende og innovative produkter og løsninger. Vi var f.eks. de første til at udvikle kropsformet inkontinensbeskyttelse.

Læs mere om vores seneste innovation

Individuelt tilpassede løsninger – i dag og i morgen

Hos TENA er det vores mission at levere produkter og services, der er direkte tilpasset behovene hos vores individuelle kunder. Ved at samarbejde med borgere, specialsygeplejersker og andet sundhedspersonale søger vi at udvikle nye og mere effektive metoder til at levere moderne kontinenspleje til din plejevirkelighed.

TENA Essensen

Samarbejde med TENA

Det er vigtigt for os at samarbejde med vores kunder. Ved at identificere de behov og situationer, som sundhedsprofessionelle står over for, kan vi bedre forstå, hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre livskvaliteten og levere de bedst mulige produkter og services for de mennesker, som du drager omsorg for.

Vores partnerskab i aktion

I 2012 afholdt TENA et arrangement om pleje i YueTan, Xicheng distrikt, Kina. Det involverede 70 deltagere fra pressen, direktører for 26 kommuner, sygeplejersker fra Beijing Nursing Association (BNA) og omsorgsydende pårørende. I løbet af arrangementet blev der præsenteret historier fra det virkelige liv, og de fremhævede, hvordan det er at leve med inkontinens og den langtrækkende indvirkning, det har på livskvaliteten.

Samarbejde med TENA

TENA Essence

Referencer:

1Rev Esc Enferm USP, Rita de Cassia Altino Delarmelindo, et al. 2013; 47(2): 296-302.
2Hollands ministerium for sundhed, velfærd og sport. Vellykkede metoder på plejeinstitutioner, 2006 (engelsk uddrag).
3LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Sammendrag af resultater for vask uden vand, 2013.