Dette websted anvender cookies. · Hvad er cookies? Jeg accepterer

Services til apoteker

Vores support bringer kunder til din butik, og giver dig samtidig de produkter og den viden, der imødekommer deres behov.

Hjælp din virksomhed med at vokse

Som den globale markedsleder inden for kontinenspleje sætter både kunder og apoteker deres lid til effektiviteten ved vores produkter og services. I mange år har vi indgået partnerskaber med farmaceuter over hele verden, hvormed vi har fået afgørende indblik i markedet for kontinenspleje og udviklet værktøjer, der støtter din virksomheds vækst.  

Vi investerer løbende i forskning til at forny og udvikle vores omfattende udvalg, hvilket sikrer, at du altid har det rigtige produkt til at imødekomme alle dine kunders behov. 

TENA services til apoteker

Del vores viden

Med mere end 50 års erfaring har vi fået en dyb forståelse for den bedste praksis inden for kontinenspleje og personlig hygiejne. Vores udvalg af produkter og services er designet ud fra indblik i det virkelige liv vi har fået fra farmaceuter, plejere og kontinenseksperter.

Hos TENA anerkender vi, at dine kunder har brug for pålidelig rådgivning og support. Med sådant et bredt udvalg er det afgørende, at dit personale har tillid til deres anbefalinger hver gang. Vores morgenmøder og konsulentbesøg giver informative råd om både vores produkter, inkontinens samt dialogen med kunderne. 

Vi bruger vores ekspertise til at hjælpe dig med at forvandle både dine kunders liv og din virksomhed. 

Bring kunder til din virksomhed

Vi tilbyder en række markedsføringsværktøjer til at støtte din virksomhedsvækst. Vores TV-kampagner og trykte forbrugerkampagner, samt vores skræddersyede forbrugerwebsteder, øger bevidstheden om og efterspørgslen efter TENA serien.

Desuden leverer vi display- og butiksmaterialer, der relaterer til vores kampagner, og som du kan bruge i forretningen. 

Vores guider til produktvalg, kampagnetilbud og lanceringer af nye produkter hjælper med at bringe kunder til din forretning, hvor du kan tilbyde dem produkter af høj kvalitet, som virkelig gør en forskel.

Et udvalg af værktøjer

  • Undervisning til dig og dit personale

  • Kategoriadministration 

  • Produktoplysninger og valgguider

  • Displaymaterialer til butikken

  • Kampagnetilbud og gratis prøver

  • Rådgivning om dialog med kunder

TENA services til apoteker

Indgå partnerskab med TENA i dag

Hos TENA tror vi på, at den største udvikling opnås ved samarbejde. Derfor indgår vi partnerskab med kontinenseksperter over hele verden, hvilket sikrer, at vores produkter og services er designet til at imødekomme virkelige behov.

Evidens betyder alt for os, og alle vores produkter er gennemtestet for at sikre, at de er af højeste kvalitet. Som den globale markedsleder inden for kontinenspleje taler vores produkters omdømme for sig selv.

Vi er en nøgleinvestor i global forskning, og vi stræber altid efter at forbedre og forny vores produktudvalg for at give bedre og mere effektiv kontinenspleje.

Vi bruger vores ekspertise til at skabe skræddersyet undervisning til dit personale, så de føler sig trygge ved at komme med den bedst mulige support og vejledning. Vi deler den bedste praksis inden for kategoriadministration og butikskampagner.

Når du indgår partnerskab med TENA vil du se, hvordan innovativ kontinenspleje kan ændre din kundes liv og din virksomhed.

TENA services til apoteker

76 %

af kvinder mener, at TENA-produkter hjælper dem med at være dem selv.[1]

73 %

af mænd ville sandsynligvis købe TENA Men-produkter.[2]

Viden er lig med selvtillid

Vi deler gerne vores viden om, hvordan du bedst støtter alle berørte personer.

TENA service til apoteker

Referencer:

1Undersøgelse med 600 kvinder på 35 år og derover, NL 1. kvartal 2014. 
2Kantar Health. Brugertest vedrørende TENA Men-opgradering blandt forbrugere. Marts 2016. SCA-data foreligger.