Det ser ud til, at du befinder dig i <country>

Find lokale oplysninger på din TENA markedsside.

Hvad er små lækager?

Kvinde, der holder en stor kuffert.
Små lækager er mere almindelige, end du tror, de kan håndteres og endda muligvis helt undgås. Uanset om du lige er begyndt at have små og måske daglige Ooops moments, eller om du har haft let ufrivillig vandladning i et par år, så er det altid muligt at reducere risikoen for, at små lækager forekommer. Hvis du forstår tilstanden og taler om den, behøver ufrivillig vandladning overhovedet ikke være et stort problem. 

En naturlig del af livet

Millioner af kvinder oplever i øjeblikket let ufrivillige vandladning. Faktisk vil én ud af tre kvinder over 35 opleve uventede lækager, så du er langt fra alene.  Det er især almindeligt i løbet af en graviditet, efter en fødsel eller på grund af hormonændringer lige før menstruation eller i løbet af overgangsalderen.


Det rigtige produkt

Små lækager skal ikke afholde dig fra at gøre det, som du har lyst til. Hvis du vælger et produkt, der er designet til små lækager, kan du forblive frisk og tør meget længere, end hvis du brugte et almindeligt trusseindlæg. 
 
Hemmeligheden ved lights by TENAs stærkt absorberende trusseindlæg er FeelFreshTM Teknologi. Det indeholder polymerer, der hurtigt indkapsler urinen i trusseindlæggets kerne – så fugt og lugt indkapsles sikkert. Almindelige trusseindlæg har ikke denne teknologi, så derfor er de ikke så gode til at absorbere urin.