Det ser ud til, at du befinder dig i <country>

Find lokale oplysninger på din TENA markedsside.

Hvad udløser små lækager?

Visse situationer som latter, nys og løft er mere tilbøjelige end andre ting til at udløse små lækager. Ooops moments kan være et chok første gang, og det er ikke overraskende, da ingen har fortalt dig om dem.  
 
Hvis det sker for dig, er det vigtigt at vide, at lækager ikke behøver at påvirke din livsstil. Når du bruger den rigtige beskyttelse mod små lækager, kan du fortsætte med at gøre, hvad du har lyst til – uanset Ooops moments. Med lights by TENA behøver dine små lækager ikke være et stort problem.
Kvinde, der vågner op med udtværet make-up og rodet hår.

Før og efter menstruation

De fleste mennesker har hørt om præmenstruationssyndrom – eller PMS – og det er forholdsvis let at finde oplysninger om det. Et emne, der ikke diskuteres så meget, er hvordan menstruation og alt omkring den påvirker blæren. Men faktum er, at den gør. En menstruationscyklus betyder, at der også er en slags blærecyklus. Lige efter ægløsningen er der mere muskelafslappende hormon i kroppen. Det betyder, at det er sværere at tilbageholde små lækager cirka en uge inden den månedlige menstruation. Hvis du bruger lights by TENA i de perioder, behøver disse Ooops moments ikke at begrænse dig på nogen måde. Vores trusseindlæg er så effektive til at små lækager, at du slet ikke vil lægge mærke til dem. 
Kvinde, der læner sig mod en andens skulder og griner.

Det kræver et godt grin

Afholder små lækager dig fra at grine? Det er meningen, at latter skal gøre os glade, men fordi et godt grin får mavemusklerne til at trække sig sammen, lægges der pres på blæren og bækkenbunden, og det kan føre til et Ooops moment. Det samme gælder for nys og hoste. Disse situationer er mere tilbøjelige end andre ting til at udløse små lækager. Men ved hjælp af lights by TENA produkter behøver disse lækager ikke at være et stort problem. 
Tre kvinder der løber, set bagfra.

Som om træning ikke er hårdt nok?

For mange mennesker med små lækager forekommer problemet især, når de træner. Og selvom det kan lyde uretfærdigt – det er en køn tak for dine bestræbelser på at leve sundt – så er det et faktum: Træning er et af de der typiske Ooops moments. Det skyldes det ekstra tryk på den følsomme blære, når man løber, hopper eller løfter tunge ting. Hvis du bruger det rigtige produkt, kan du heldigvis koncentrere dig om din træning og glemme alt om ufrivillig vandladning under træningen. Skulle der komme lidt urin ud, vil det hurtigt blive absorberet af FeelFreshTM Teknologi i lights by TENA. 

Andre kvinder siger

Jeg blev overrasket første gang, jeg havde en lille lækage. Men da jeg nævnte det til mine venner, viste det sig, at de næsten alle havde samme problem.

Karen
42