Det ser ud til, at du befinder dig i <country>

Find lokale oplysninger på din TENA markedsside.

Fordelene ved lights by TENA

1600x500_lbT_banner_text_Fresh.jpg
Frisk

Frisk og ren følelse hele dagen

Små lækager sker, og behøver ikke at være et stort problem. lights by TENA trusseindlæg indkapsler fugt og kontrollerer lugt, så du kan føle dig frisk hele dagen og være glad og ubekymret.
 
Du har masser af andre ting at tænke på, så det sidste, du har brug for, er ikke at føle dig frisk på grund af små lækager nu og da. FeelFreshTM Med teknologien i trusseindlæg fra lights by TENA kan du leve, som du plejer, og føle dig frisk fra morgen til aften – uanset de der Ooops moments.
1600x500_lbT_banner_text_Fast.jpg
Hurtigt

Indkapslet sikkert og hurtigt

Fortsæt med at gøre de ting, som du elsker – uden at blive afbrudt. lights by TENA trusseindlæg er designet til at absorbere lækager så hurtigt, at du slet ikke bemærker dem.
 
lights by TENA trusseindlæg har noget, som almindelige trusseindlæg mangler: FeelFreshTM Teknologi. De superabsorberende polymerer kan absorbere lækager utroligt hurtigt.  De kan indkapsle fugten og lugten i trusseindlæggets kerne meget mere effektivt end trusseindlæg brugt til menstruation. 
1600x500_lbT_banner_text_Dry.jpg
Tør

Forskellige væsker kræver forskellige trusseindlæg

Klæd dig som du har lyst til, gør hvad du har lyst til. lights by TENA trusseindlæg er påvist at holde dig mere tør end almindelige trusseindlæg. Alligevel er de kun 3 millimeter tykke.
 
Urin og blod er to vidt forskellige væsker, og dine almindelige trusseindlæg vil ikke fungere så godt til lækager. FeelFreshTM-teknologi i lights by TENA trusseindlæg absorberer fugt og indkapsler det, så du kan føle dig sikker og tør.
 
 

Oplev forskellen

Køb lights by TENA online