Det ser ud til, at du befinder dig i <country>

Find lokale oplysninger på din TENA markedsside.

Ikke et almindeligt trusseindlæg

Specielt designet til at indkapsle urin.
Kvinde, der holder serviet mellem to piccoloer.
Der er trusseindlæg og så er der trusseindlæg. Første gang du oplever små lækager, kan det være naturligt at række ud efter de hygiejnebind, som du allerede har på badeværelset. Men vidste du, at der er trusseindlæg, som er specielt udviklet til urinlækage, og som faktisk er bedre til at håndtere små lækager? Som beskytter dig meget bedre i tilfælde af de der Ooops moments? FeelFreshTM Teknologien i lights by TENA trusseindlæg gør, at de ubesværet indkapsler fugt og lugt meget hurtigere end andre hygiejneprodukter.  

Hurtig absorption

Nu behøver du ikke længere være bange for Ooops moments i din yogaklasse, eller når du løber. lights by TENA FeelFreshTM Teknologien absorberer og distribuerer hurtigt urinen, og indkapsler den i trusseindlæggets kerne – så du stadigvæk kan føle dig tør og frisk. Derudover gør en blød og fleksibel kerne trusseindlæggene meget behagelige.

Indkapsler fugt og lugt

Vil du høre en hemmelighed? Årsagen til at lights by TENA holder dig frisk, er de små gelkugler i kernen. Når urinen rammer gelen i trusseindlægget, udvider den sig og bliver til små gelkugler, der indkapsler fugten. Det betyder, at når urinen er blevet absorberet, kan den ikke komme ud af trusseindlægget igen.  Så du kan føle dig tryg, tør og frisk hele dagen. 

Andre kvinder siger

De ligner de trusseindlæg, som jeg brugte før, men forskellen er fantastisk.

Katya
33