Det ser ud til, at du befinder dig i <country>

Find lokale oplysninger på din TENA markedsside.

Sådan taler du om ufrivillig vandladning


Det kan føles ubehageligt at tale om personlige problemer, men den bedste måde til at finde en løsning er en ærlig og åben snak med både din læge og dine nærmeste.

Sådan taler du om ufrivillig vandladning

Tal med dine nærmeste

Det kan hjælpe dig med at håndtere situationen, hvis du taler med din partner, en nær ven eller en behandler. Det vil være lettere for dig at få den hjælp, som du har brug for til at finde den rigtige løsning, hvis du tager det første skridt til at åbne op og tale om det.

Og husk på, at du ikke er alene. Millioner af ellers raske voksne håndterer det samme problem hver dag. Det er endda muligt, at nogle af dine venner har de samme problemer, som du har.

Husk, at intet bør afholde dig fra at foretage dig de ting, som du nyder, så tag det første skridt mod en løsning ved at tale om dit problem med en person, som du stoler på.


Tal med din læge

Intime helbredsproblemer som ufrivillig vandladning eller hyppig vandladning kan være svære at tale om. Det er derfor godt at huske, at selv om det kan være flovt at tale om emnet, så er det normalt for en læge. Vær ikke bange for at stille spørgsmål, det er trods alt den eneste måde at få et svar på.

Her er nogle forslag til, hvordan du forbereder dig på et besøg hos din læge:

  • Lav en liste over dine symptomer, som kan hjælpe lægen med at afgøre, hvilken type ufrivillig vandladning du lider af, og også afgøre hvad årsagen til problemet er.
  • Det er let at glemme nogle af dine spørgsmål, når du taler med lægen. Så det er altid en god idé at skrive dine spørgsmål ned inden dit besøg. På den måde kan du være sikker på at få svar på alle dine spørgsmål i løbet af konsultationen.

Relaterede artikler

Ufrivillig vandladning, når du går i byen

Mange mænd, som lider af ufrivillig vandladning, er bange for at deltage i sociale aktiviteter. Frygten for ufrivillig vandladning kan være en hindring, men med en god slagplan kan du være beskyttet mod lækage og forblive tryg.

Lev et aktivt liv med ufrivillig vandladning

Der er mange ting du kan gøre for at bevare kontrollen og fortsætte med at leve det liv, som du ønsker, uanset hvilken type ufrivillig vandladning du lider af.