Services til plejen

Hos TENA ønsker vi at tilvejebringe bedre kontinenspleje for alle. Med vores 50 års erfaring kan vi sammen med dig finde løsninger, der tilbyder optimal pasform og funktionalitet og derved forbedre kvaliteten af plejen.

Engageret i at støtte dit daglige arbejde

Hos TENA forstår vi, at hver situation og hvert menneske er unikt, og for os er individuel pleje nøgleordet. Det betyder at tilbyde produkter og plejerutiner, der er tilpasset til hver beboer og dit arbejdsmiljø. I samarbejde med dig hjælper vi dig med at levere den bedste kontinenspleje, der forbedrer dine beboeres livskvalitet samt effektiviteten på dit plejehjem.

Identificering af individuelle behov

Vi giver dig værktøjer til at vurdere hver af dine beboeres individuelle plejebehov, så du kan give hver enkelt beboer den rigtige pleje. Pleje, der er personlig, værdig og effektiv, da du vil have en bedre forståelse for, hvad der fungerer for hvem.

TENA til plejen

Planer for individuel pleje

Plejeplaner, der er tilpasset dine beboeres behov, er en vigtig del af optimal kontinenspleje. Vores hjælpeværktøjer hjælper dig med at designe individuelle plejerutiner, der involverer produkter, toiletrutiner og en sund hudpleje. Individualiserede planer forbedrer ikke kun livskvaliteten for din beboer, den hjælper også dit personale med at være mere effektive og skabe et effektivt arbejdsmiljø.

Støtte til daglig pleje

Vi tilbyder et udvalg af værktøjer, der hjælper dig og dit personale med at indføre individuelle plejeplaner. Vores onlinetræning og rådgivning fra erfarne sygeplejersker hjælper dit personale med at levere kontinenspleje, der gør en forskel for din borger og din institution.

Langsigtede forbedringer

For at sikre, at forbedringer i dit plejehjem fastholdes år efter år, tilbyder vi en række værktøjer til at måle og evaluere effekten af vores løsninger. Vi hjælper dig løbende med at evaluere dit budget baseret på inkontinensrelaterede omkostninger og tilvejebringe værktøjer til at måle forbedringer i dine borgeres hudsundhed samt dine borgeres og personalets tilfredshed.

Referencer:

1Essity-data foreligger: Et studie af inkontinensprodukter og servicer inden for ældrepleje i Københavns kommune: Et casestudie fra fire plejehjem. Januar 2011.