Sammen gør vi en forskel

Som den globale leder inden for kontinenspleje er det vores mission at hjælpe professionelle med at yde den bedst mulige pleje. Fordi det at levere værdighed og livskvalitet til de personer, som du drager omsorg for, altid er kernen i det, som vi gør.

TENA hjælper dig med at hjælpe mennesker

Gennem erfaring

Med mere end 50 års erfaring er vores mission fortsat udvikling og innovation af vores store udvalg af kontinens- og hygiejneprodukter og services. Vores fokus på forbedring af kontinensplejen er grunden til, at vi er den førende globale specialist på området.

Gennem forståelse

Hos TENA forstår vi, at hver situation og hvert menneske er forskelligt. Vi sørger for, at vi har personlig erfaring med en lang række plejearbejdsmiljøer, og vores personale omfatter både sygeplejersker og kontinensspecialister. Vores partnerskab med eksperter på inkontiennsområdet er nøglen til at forstå, hvordan vi kan hjælpe dig med at yde den bedst mulige pleje.

Gennem dokumentation

Vores produkter og services bliver omhyggeligt testet, og er påvist at gavne både den inkontinente borger og de professionelle, der støtter borgeren i kontinensplejen. Dokumentation er hjørnestenen i vores arbejde. Vi sikrer os altid, at vores innovative produkter og services opfylder de høje kriterier, som vi sætter, så de kan opfylde dine behov på den bedst mulige måde.

Lær mere om TENA Services

Se alle TENA produkter

TENA Essence

TENA er en del af Essity, en førende global hygiejne- og sundhedsvirksomhed

Essity er en førende global hygiejne- og sundhedsvirksomhed, der fokuserer på at skabe større velvære med vores produkter og løsninger som essentielle bidrag i hverdagen. Navnet Essity er en sammentrækning af de engelske ord ’essentials’ og ’necessities’. Vores bæredygtige forretningsmodel skaber værdi for mennesker og natur. Vi sælger vores produkter og løsninger i omkring 150 lande under de førende globale brands TENA og Tork og andre stærke brands som Jobst, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda og Zewa. Essity har ca. 48.000 medarbejdere og en nettoomsætning på ca. SEK 109 mia. (EUR 11,3 mia.). Hovedsædet er beliggende i Stockholm i Sverige, og virksomheden er registreret på Nasdaq Stockholm. 

Banebrydende innovationer

Med en voksende aldrende befolkning og mange mennesker, der døjer med inkontinens i stilhed, [1] er der et reelt behov for personlig og effektiv kontinenspleje. Hos SCA og TENA er vi stolte af vores arbejde med at designe banebrydende og innovative produkter og løsninger. Vi var f.eks. de første til at udvikle kropsformet inkontinensbeskyttelse.

Læs mere om vores seneste innovation

Individuelt tilpassede løsninger – i dag og i morgen

Hos TENA er det vores mission at levere produkter og services, der er direkte tilpasset behovene hos vores individuelle kunder. Ved at samarbejde med borgere, specialsygeplejersker og andet sundhedspersonale søger vi at udvikle nye og mere effektive metoder til at levere moderne kontinenspleje til din plejevirkelighed.

TENA Essensen

Samarbejde med TENA

Det er vigtigt for os at samarbejde med vores kunder. Ved at identificere de behov og situationer, som sundhedsprofessionelle står over for, kan vi bedre forstå, hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre livskvaliteten og levere de bedst mulige produkter og services for de mennesker, som du drager omsorg for.

Vores partnerskab i aktion

I 2012 afholdt TENA et arrangement om pleje i YueTan, Xicheng distrikt, Kina. Det involverede 70 deltagere fra pressen, direktører for 26 kommuner, sygeplejersker fra Beijing Nursing Association (BNA) og omsorgsydende pårørende. I løbet af arrangementet blev der præsenteret historier fra det virkelige liv, og de fremhævede, hvordan det er at leve med inkontinens og den langtrækkende indvirkning, det har på livskvaliteten.

Samarbejde med TENA

TENA Essence

Referencer:

1Rev Esc Enferm USP, Rita de Cassia Altino Delarmelindo, et al. 2013; 47(2): 296-302.
2Hollands ministerium for sundhed, velfærd og sport. Vellykkede metoder på plejeinstitutioner, 2006 (engelsk uddrag).
3LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Sammendrag af resultater for vask uden vand, 2013.