Sammen gør vi en forskel

Som den globale leder inden for kontinenspleje er det vores mission at hjælpe professionelle med at yde den bedst mulige pleje. Fordi det at levere værdighed og livskvalitet til de personer, som du drager omsorg for, altid er kernen i det, som vi gør.

TENA hjælper dig med at hjælpe mennesker

Gennem erfaring

Med mere end 50 års erfaring arbejder vi til stadighed med at udvikle og nyskabe vores kontinens- og hygiejneprodukter og vores services. Vores fokus på forbedring af inkontinenspleje for alle har gjort os til den førende globale specialist på området.

Gennem forståelse

Hos TENA forstår vi, at hver situation og hver borger er unik. Vi sørger for, at vi har direkte erfaring med mange forskellige arbejdsmiljøer, og vores personale omfatter både sygeplejersker og kontinensspecialister. Vores partnerskab med enkeltpersoner, professionelle og detailhandlere er nøglen til at forså, hvordan vi kan hjælpe dig med at yde den bedst mulige pleje.

Gennem dokumentation

Vores produkter og services bliver grundigt undersøgt og afprøvet, og de er bevist at gavne både brugerne, professionelle og arbejdsmiljøer. Og dokumentation er vores hjørnesten. Vi sikrer altid, at vores innovative produkter og services opfylder de kriterier, vi fastsætter, så de opfylder dine behov bedst muligt. 

Lær mere om TENA Services

Se alle TENA produkter

TENA Essensen

TENA er en del af Essity, en førende global hygiejne- og sundhedsvirksomhed

Essity er en førende global hygiejne- og sundhedsvirksomhed, der udvikler, producerer og markedsfører produkter til personlig pleje (baby care, feminine care, inkontinensprodukter og medico-tekniske løsninger), husholdningspapir og professionelle hygiejneprodukter og -løsninger. Vores vision er dedikeret til at forbedre velbefindende gennem førende hygiejne- og sundhedsløsninger. Essity produkter sælges i cirka 150 lande under mange stærke brands, inklusive de førende brands TENA og Tork, samt andre brands som f.eks. Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda og Zewa. Essity har omkring 48.000 medarbejdere, og nettosalget i 2016 udgjorde cirka 101 mia. SEK (10,7 mia. EUR). Virksomhedsdriften er baseret på en bæredygtig forretningsmodel med fokus på værdiskabelse for både mennesker og naturen. Virksomheden har sit hovedkvarter i Stockholm, Sverige og handles på Nasdaq Stockholm. Essity var tidligere en del af SCA-gruppen. Flere oplysninger på www.essity.com.

Banebrydende innovationer

Med en voksende aldrende befolkning og mange mennesker, der døjer med inkontinens i stilhed(1), er der et reelt behov for personlig og effektiv kontinenspleje. Hos Essity og TENA er vi stolte af vores arbejde med at designe banebrydende og innovative produkter og løsninger. Vi var f.eks. de første til at udvikle kontinensbeskyttelse, der var specifikt formet til at passe til kroppen. 

Hør mere om vores seneste innovation

Individuelt tilpassede løsninger – i dag og i morgen

Hos TENA er det vores mission at levere produkter og service, der er direkte tilpasset til at gavne behovene hos vores individuelle kunder. Ved at samarbejde med beboere, specialsygeplejersker og andet sundhedspersonale søger vi at udvikle nye og mere effektive måder til at levere moderne kontinenspleje til det virkelige liv.

TENA Essensen

Samarbejde med TENA

Vores partnerskab med vores kunder er uvurderligt. Ved at identificere de behov og situationer, som sundhedsprofessionelle står overfor, kan vi bedre forstå, hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre livskvaliteten og levere de bedst mulige produkter og service for de mennesker, som du drager omsorg for.

Vores partnerskab i aktion

I 2012 afholdt TENA et arrangement om pleje i YueTan, Xicheng-distrikt, Kina. Det involverede 70 deltagere fra pressen, direktører for 26 kommuner, sygeplejersker fra Beijing Nursing Association (BNA) og omsorgsydende pårørende. I løbet af arrangementet blev der præsenteret historier fra det virkelige liv, og de fremhævede, hvordan det er at leve med inkontinens og den langtrækkende indvirkning, det har på livskvaliteten.

TENA innovationer

TENA Wet Wash Glove vasker hele kroppen nænsomt men effektivt uden brug af vand og sæbe. TENA Wet Wash Glove er særlig god til immobile personer, og på sengeliggende, eller dem, der er bange for vand. TENA Wet Wash Glove giver 25% bedre arbejdsstilling for plejere og op til 38% tidsbesparelse på vaskeproceduren (2,3).

Gå til TENA innovationer

Borgeres sikkerhed først

TENA forpligter sig til at sælge sikre produkter med en høj ydeevne. Læs mere om, hvordan vi opfylder den nye forordning om medicinsk udstyr (MDR) for markedet i EU.

Læs mere

Referencer:

1Rev Esc Enferm USP, Rita de Cassia Altino Delarmelindo, et al. 2013; 47(2): 296-302.
2Det hollandske ministerium for sundhed, velfærd og sport. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (engelsk uddrag).
3LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Sammendrag af resultater af vask uden vand, 2013.