Innovation betyder bedre kontinenspleje

Hos TENA er vores passion for innovation en del af alt, hvad vi gør. Vi forsøger hele tiden at finde nye teknologier og materialer, så vores produkter vedbliver med at forbedre hverdagen for millioner af mennesker.

Innovation gennem indsigt

Med mere end 50 års erfaring forstår vi den langtrækkende indvirkning af inkontinens og behovet for individuel og effektiv kontinenspleje. Hos TENA er det vores mission at udvikle nye produkter for at imødekomme flere behov, og vi investerer derfor løbende i forskning og udvikling. Vi er bevidste om, at hver situation er unik, og derfor evaluerer vi alt lige fra livskvalitet til totalomkostninger i forbindelse med kontinenspleje. Ved at udvikle kvalitetsprodukter og services, der imødekommer faktiske behov, kan vi i samarbejde med dig tilbyde kontinenspleje, der gør en reel forskel.

Innovation betyder bedre kontinenspleje

Fremtidens kontinenspleje

TENA Identifi

TENA Identifi sporer elektronisk borgernes vandladningsmønster i en periode på 72 timer og giver dermed værdifulde indblik, som kan hjælpe dig med at forbedre din kontinenspleje. TENA Identifi er en innovation, der revolutionerer kontinenspleje for både borgere og plejere. 

  • Forbedret livskvalitet for borgere
  • Optimale toilettider
  • Mindre tid brugt på manuelle vurderinger
  • Optimal produktudvælgelse

TENA Identifi

TENA Wet Wash Glove

TENA Wet Wash Glove giver behagelig og effektiv vask af hele kroppen uden brug af sæbe eller vand. TENA Wet Wash Glove er især velegnet for immobile borgere eller dem, som er bange for vand.  TENA Wet Wash Glove giver 25 % bedre arbejdsstillinger for plejere og op til 38 % mindre tid brugt på vaskeprocedurer. [2, 3]

Læs mere om dette produkt

TENA Wet Wash Glove

TENA Helhedsløsning

Hos TENA ønsker vi at tilvejebringe bedre kontinenspleje for alle. Vores udvalg af innovative produkter og bedste praksis plejerutiner er udviklet med henblik på at imødekomme behovet for både dine borgere og dit personale. De tilbyder dokumenteret komfort, diskretion og tryghed. Vores professionelle vejledning, træning og støtte er tilpasset til din institution, så du får mest muligt ud af vores servicer.

TENA Helhedsløsning

Referencer:

1Produkttestning af TENA Slip med ConfioAir™ med 242 plejere i tre lande, 2013.
2Hollands ministerium for sundhed, velfærd og sport. Vellykkede metoder på plejeinstitutioner, 2006 (engelsk uddrag).
3LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Sammendrag af resultater for vask uden vand, 2013.
4Essity-data foreligger; 181 casestudier for TENA-løsninger i hele verden, hovedsageligt i Europa, men også i USA, Canada og Kina. 2011-13.