Intelligent styring af kontinensplejen

Hos TENA tror vi på, at vi kan levere mere berigende pleje mere effektivt ved at arbejde sammen. Vores princip med individuel pleje og vores enestående TENA Helhedsløsning hjælper dig med at indføre effektive arbejdsrutiner.

Dokumenterede resultater

Vores mission er at hjælpe dig med at give borgerne omsorgsfuld og effektiv pleje, samt opnå omkostningseffektivitet for din plejeenhed. Det gør vi ved at hjælpe dig med at yde individuel pleje og udvikle enestående løsninger, der hjælper med at finde de rigtige produkter og rutiner, som opfylder den enkelte borgers behov.

Vi udvikler konstant med henblik på forbedret hudsundhed, lækagesikkerhed, arbejdsmiljø og miljømæssig påvirkning, så du kan reducere forbruget af f.eks. produkter, udgifter og arbejdet forbundet med inkontinens. Det betyder mere tid og flere ressourcer til positiv pleje, der er til gavn for beboerne, personalet og plejen generelt.

TENA Smart Kontinenspleje

Referencer:

1LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Sammendrag af resultater for vask uden vand, 2013. 
2Baseret på feedback fra 242 plejere (både professionelle plejere og pårørende, der yder omsorg) efter produkttestning i Tyskland, Frankrig og Polen; ScandInfo Marketing Research AB og Essity, april 2013.