TENA til apoteker

Vi bruger vores ekspertise til at tilbyde support både i forretningen og online, der hjælper med at imødekomme dine kunders og din virksomheds behov.

Et voksende behov for inkontinenspleje

En fjerdedel af mænd over 40(1) og kvinder over 35(2) oplever ufrivillig vandladning. Og med en konstant aldrende befolkning vokser udbredelsen. Det er en væsentlig del af dine kunder, hvoraf mange er pinligt berørte over at diskutere deres problem og ikke anvender passende beskyttelse(3-5). 

Det betyder, at de indretter deres hverdag omkring deres situation, og det påvirker både deres selvværd og livskvalitet(6). Men vi kan ændre det i fællesskab. 

Hos TENA har vi mere end 50 års erfaring inden for inkontinenspleje, og det er vores mission at åbne op for samtalen og hjælpe dig med at levere de rigtige produkter på den rette måde til alle dine kunder. 

Med omfattende undervisning og supportværktøjer i forretningen, som hjælper dig med at henvende dig til kunderne, foruden en innovativ produktserie, der imødekommer ethvert behov, indgår TENA partnerskab med dig for at levere skræddersyet inkontinenspleje, som vil gøre en virkelig forskel.

1 ud af 4 mænd 
over 40 år
oplever ufrivillig vandladning, 
inklusive dryp og mindre lækager.[1]

Illustration af 1 ud af 4 mænd

Mens 1 ud af 4 mænd over 40 lider af ufrivillig vandladning (mindre lækage efter miktion og efterdryp), 1 ud af 8 mænd oplever urininkontinens (situationer med ufrivillig vandladning) på et eller andet tidspunkt i deres liv.[2]

1 ud af 4 kvinder
over 35 år
oplever ufrivillig vandladning,
inklusive små utætheder.[2]

471x152_TPW_1-in-4-women.png

Innovative nyheder fra TENA

TENA Lady Pants

TENA Lady Pants, nu med et nyt, feminint mønster, er vores mest undertøjslignende trusser nogensinde. TENA Lady Pants, der tilbyder tredobbelt beskyttelse mod utætheder, lugt og fugt, hjælper kvinder med at føle sig tørre og sikre, mens de får lov til at være sig selv.
Mere end dobbelt så mange kvinder foretrækker vores nye TENA Lady Pants.[6]

Læs mere om dette produkt

TENA Lady Pants

TENA Lady Night serie designet for en god søvn

TENA Lady Night-serien giver den ekstra support, som mange behøver om natten. Med tredobbelt beskyttelse mod lækager, lugt og fugt foruden et nyt feminint design kan kvinder forblive tørre, sikre og trygge hele natten. 

Læs mere om produkterne

TENA Lady Night serie

TENA Pants

TENA Pants er designet til at holde brugeren sikker, selv med moderat til kraftig ufrivillig vandladning, og de bruges som almindeligt undertøj og er både komfortable og sikre. FeelDry™-teknologien opsuger hurtigt store mængder urin i kernen og væk fra huden, hvilket reducerer risikoen for hududslæt og infektioner væsentligt.

Læs mere om dette produkt

TENA Pants

Referencer:

1Irwin DE et al. Worldwide prevalence estimates of lower urinary tract symptoms, overactive bladder, urinary incontinence and bladder outlet obstruction (Vurderinger af global udbredelse af symptomer i de nedre urinveje, overaktiv blære, urininkontinens og blæreobstruktion). BJUI 2011;108:1132-1139.
2Abrams et al. Incontinence, 5th EDITION 2013. 5th International Consultation on Incontinence. Paris. Februar; 2012.
3Følelser omkring samtale med pårørende og/eller venner om ufrivilligt tab af urin; IPSOS mærkesporing, brugere i alderen 35-45 år, US, FR, DE 2010.  
4Essity-undersøgelse 2013, mænd over 40, UK, US, DE, IT, MEX, RU, selvrapporteret metodologi, data foreligger, ikke publiceret.
5Andre løsninger omfatter trusseindlæg og produkter til kvinder, medicin, operationer, anbringelse af toiletpapir og improviserede materialer i undertøjet, ingen løsning; IPSOS mærkeplejesporing, brugere i alderen 35-45 år, US, FR, UK, DE, 2010. 
6ICS Continence Promotion Committee. World Continence Week. Findes på: http://www.ics.org/committees/continencepromotion/wcw