TENA ProSkin binder inkontinenspleje og en sund hud sammen

TENA ProSkin binder inkontinenspleje og en sund hud sammen

Med 50 års erfaring inden for ældrepleje og inkontinenspleje, er TENA opsat på at finde nye måder at forbedre kvaliteten af plejen på. Vi er klar over, at en sund hud er en afgørende del af håndtering af inkontinens. TENA ProSkin er en serie af inkontinensplejeprodukter, der er et resultat af omfattende forskning og innovative testmetoder og designet til skrøbelig ældre hud. TENA ProSkin er blevet godkendt af hudsundhedseksperter på University of Southampton og University College London og er godkendt af Skin Health Alliance.

TENA ProSkin Slip PLUS

Hvad er TENA ProSkin?

TENA ProSkin serien består af både absorberende produkter og hudplejeprodukter, der er designet til at støtte vedligeholdelse af en sund hud, når man plejer en person med inkontinens. Rensningsprodukter sikrer, at ældre hud vaskes blidt, mens beskyttende creme giver huden et ekstra beskyttende lag. På samme tid nedsætter absorberende produktdesign fugtigheden og hjælper med at bibeholde hudens naturlige mikroklima. For at sikre at vores produkter gør, hvad de lover, er en af de test, vi har udviklet, TENA hudfugtighedstesten. Denne enestående testmetode måler interaktionen mellem produkt og hud og er godkendt af University of Southampton.

Udviklet af vores eksperter til dine behov

Vi har brugt meget tid på at arbejde med sundhedspersonale med henblik på at forbedre vores produkters fordele mht. en sund hud. I sidste ende er vi overbevist om, at det vil være med til at skabe bedre pleje for ældre. Vores forskning viser, at der er fire ting, der påvirker en sund hud hos personer med inkontinens: Længden af kontakttiden med inkontinensprodukter, gentagende brug, fugtighedsniveauer og hudfølsomhed. Skrøbelig, aldrende hud har brug for særlig opmærksomhed og TENA ProSkin-serien er blevet udviklet af vores forsknings- og udviklingsteam på 300 folk for at kunne tage vare på særlige behov.

Personligt velbefindende i centrum

Når du bruger TENA ProSkin, håndterer du ikke bare inkontinens, du er aktivt med til at holde huden sund. Og det gør livet lettere og mere værdigt for folk med inkontinens. Det kan også give plejere mere tid til andre plejeaspekter.

Personligt velbefindende i centrum

Tre trin til en sund hud

TENA har udviklet en tretrins hudsundhedsløsning til folk med inkontinens. Vores mangeårige erfaring har vist os, at disse tre trin er de vigtigste principper mht. at vedligeholde naturlig sund hud:

Hold det tørt

Hold det tørt med TENA ProSkin absorberende produkter med FeelDry Advanced™ funktionalitet.

Hold det rent

Hold den ren med TENA ProSkin vådservietter og vaskecremer

Hold det beskyttet

Hold det beskyttet ved at påføre TENA ProSkin beskyttende cremer eller zinkcremer

TENA ProSkin kombinerer tre elementer i en produktserie til inkontinenspleje, der er designet til ældre, skrøbelig hud.

Det næste niveau inden for beskyttelse

Vores TENA ProSkin absorberende produkter giver triple protection over for tørhed, blødhed og lækagesikkerhed. FeelDry Advanced™ absorberer hurtigt væske væk fra overfladen og holder huden tør. Absorberende produkter arbejder side om side for at støtte en sund hud med vores rensningsprodukter og beskyttende produkter, som forebygger irritation.

Din garanti for hudsikkerhed

Vi udviklede TENA ProSkin for at løse udfordringen med at forbedre sund hud hos ældre og for bedre at kunne støtte sundhedspersonale. Som et ekstra incitament har Skin Health Alliance godkendt alle TENA ProSkin produkter, så du kan være sikker på, at de altid er hudvenlige og lever op til de højeste standarder.

Skin Health Alliance

Udforsk TENA ProSkin produkter for en sund hud

 Udforsk TENA ProSkin produkter for en sund hud

Vores ProSkin produktserie

Referencer:

1Data foreligger Præference-testrapport TENA ProSkin Slip. August 2018, Polen/UK/Tyskland n=360