Introduktion af forbedret TENA ProSkin Flex – for at give bedre komfort og pleje

En siddende ældre beboer taler med en stående professionel omsorgsperson i et plejehjemsmiljø

Hos TENA leder vi altid efter nye måder at forbedre os på. Nye måder at gøre omsorg lettere og mere effektiv på. Så da vi udviklede vores seneste TENA ProSkin absorberende inkontinens bleer, tog vi ikke kun hensyn til brugerens behov. Vi har også designet det til at lette arbejdet for de pårørende, som står over for flere udfordringer end nogensinde før.

Denne indsigt førte til den nye, forbedrede TENA ProSkin Flex. TENA ProSkin Flex giver ikke kun komfort, beskyttelse og lækagesikkerhed, den har også to unikke nye designinnovationer, der gør produktændringer hurtigere, nemmere og mere ergonomiske end nogensinde før

Forbedret tena bukseble med to unikke nye design innovationer

Et nærbillede, der viser, hvordan den blå Smart FingerLift™-velcrolukning fungerer

Smart FingerLift™

Den første innovation er den smarte, karakteristiske blå Smart FingerLift™-velcrolukning. FingerLift™-velcrolukningen kombineres med det hvide bælte for tydeligt at vise, hvor bæltet åbner. Ud over at gøre bæltet lettere at åbne, hjælper dette også med at gøre produktet hurtigere klar til påføring.

Et nærbillede, der viser strækbarheden af ​​det nydesignede COMFIStretch™ bælte

Nydesignet COMFIStretch™

Den anden innovation er det nydesignede bløde elastiske COMFIStretch™-bælte. Bæltet kan nemt justeres, så det passer til forskellige kropsformer, hvilket giver en sikker, behagelig pasform og stor lækagesikkerhed. For at lette brugen kan den fastgøres foran eller bagpå, mens det ergonomiske, brugervenlige design betyder mindre bøjning i ryggen, hvilket reducerer den fysiske belastning af professionelle plejere.

En ældre beboer slapper af på en seng i et plejehjemsmiljø

TENA proskin flex For mere effektiv pleje og bedre hudsundhed

Et produkt, som professionelle plejere virkelig værdsætter

“Blødere. Bæltet er mere elastisk. Den blå fane fører til øjeblikkelig åbning. Nemmere at tage på. Blidere mod huden.” 1 

Professionel plejer, Italien


“Mere elastisk, klæber til forskellige kropsformer, holder bedre på lækager.” 1 

Professionel plejer, Italien


“Lettere at bruge, mere fleksibel, praktisk for brugeren, nemmere at få på plads.” 1 

Professionel plejer, Sverige1. Baseret på markedsundersøgelse fra 2020 af kunder i Italien og Sverige af Origo

Hænder, der holder en lille globus med TENA Protects-grafikken og grafikken for vedvarende energi.

Sæt et bedre aftryk

Med vores bæredygtighedsprogram TENA Protects sigter vi mod at reducere vores CO2-fodaftryk i Europa med 50 % inden 2030. 

Vi har allerede taget et kæmpe skridt ved at skifte til 100 % certificeret vedvarende energi på alle vores fabrikker i hele Europa i 2020. Dette har reduceret CO2-aftrykket af vores sortiment med 6 % i gennemsnit. Men vi stopper ikke der.

Med TENA ProSkin Flex har vi ikke kun forbedret vores produkt. Vi har også forbedret vores emballage, så den belaster miljøet mindre.

Med TENA ProSkin Flex har vi ikke kun forbedret vores produkt. Vi har også forbedret vores emballage, så den belaster miljøet mindre.

Vores nye plastikemballage indeholder 40 % genanvendt plast, og dens CO2-aftryk er reduceret med 16 % sammenlignet med 100 % fossilbaseret emballage. 

Et billede, der viser den forbedrede TENA ProSkin Flex-emballage med grafik for Svanemærket, vedvarende energi og emballage med reduceret CO2.

Opdag vores TENA ProSkin Flex produktserie

 

 

Se produkter
Opdag vores TENA ProSkin Flex produktserie