TENA ProSkin Flex for en sund hud og mere effektiv pleje

TENA ProSkin serien er særligt designet til at gøre en forskel mht. hudsundheden hos dem, der lever med inkontinens. Som en del heraf tilbyder TENA ProSkin Flex tredobbelt beskyttelse mht. tørhed, blødhed og lækagesikkerhed – der alt sammen hjælper med til at holde huden sund. 

Ifølge forskning er 90% af plejepersonale, der prøver produktet, enige i, at det hjælper til med at holde borgerens hud tør(1). Et ergonomisk design med et justerbart bælte gør det mere effektivt og nemmere at bruge for plejere i deres fysisk hårde arbejde. Forskning tyder på, at TENA ProSkin Flex minimerer belastning i den nedre del af ryggen, når plejere skifter produktet, sammenlignet med alt-i-en- og todelte produkter, da det er muligt at skifte hurtigt i en stående eller liggende stilling(2).

ProSkin Flex

Forbedring af kvaliteten af pleje med TENA ProSkin

TENA prøver altid på at finde nye måder at forbedre pleje på. Vi udviklede TENA ProSkin ud fra en forståelse af, at det at vedligeholde en sund hud er en afgørende del af inkontinenspleje. Vores absorberende produkter er designet til at holde huden tør og lade den ånde. Dette er med til at bibeholde en naturlig hudbalance og give et bedre velbefindende.

Ældre kvinde på gang med sygeplejerske

Hold fugtigheden væk fra huden

Huden på folk, der lever med inkontinens, kan komme i kontakt med fugtighed – en af de faktorer, der påvirker huden og kan medføre utilpashed og smerter. TENA ProSkin Flex har FeelDry Advanced™, hvilket hjælper med at håndtere hudens vådhed ved at trække fugtighed væk fra overfladen og holde huden tør. En ekstra barriere beskytter mod lækager. Brugeren bør føle sig bedre tilpas, da produktet støtter vedligeholdelsen af en naturlig sund hud.

Vedligeholdelse af hudens naturlige balance

Til støtte af en naturlig sund hud og bedre komfort og værdighed. TENA ProSkin Flex er fuldt åndbar. ConfioAir™ er en funktionalitet, der lader fugtighed slippe væk fra produktet og dækker mindre af huden omkring hofter og lår, og er med til at bibeholde hudens naturlige balance. Stoflignende sider og bagside er bløde at røre ved, så de føles blødere mod huden.

Sikrer en komfortabel pasform

TENA ProSkin Flex kommer med et justerbart ComfiStretch™ bælte, der gør det muligt at tilpasse pasformen for at øge komforten og give bedre sikkerhed mod lækager. ComfiStretch™ bæltet har kroge, der er nemme at få fat i, og som kan fastgøres foran og bagpå og er fuldt justerbare til forskellige kropstyper. Det ergonomiske design er nemt at bruge, medfører færre bevægelser med bøjet ryg og nedsætter dermed den fysiske belastning hos plejepersonale.

TENA Flex sikrer en komfortabel pasform

Tre trin til en sund hud

TENA har udviklet en tretrins hudsundhedsløsning til folk med inkontinens. Vores mangeårige erfaring har vist os, at disse tre trin er de vigtigste principper mht. at vedligeholde naturlig sund hud:

Hold det tørt

Hold det tørt med TENA ProSkin absorberende produkter med FeelDry Advanced™ funktionalitet.

Hold det rent

Hold den ren med TENA ProSkin vådservietter og vaskecremer

Hold det beskyttet

Hold det beskyttet ved at påføre TENA ProSkin barrierecremer eller zinkcremer

Vores TENA ProSkin Flex produktserie

Referencer:

1Præference-testrapporter: TENA Flex CGR. August 2017, Polen/Tyskland n=322TENA Flex PCG – november 2018 Sverige/Finland n=88
2J Wound Ostomy Continence Nurs. 2018;45(5):456-464.
3Essity-data foreligger 2017. Referencesag: 50 afhængige beboere bruger tre produkter dagligt 365 dage om året.