TENA ProSkin Slip & Comfort for bedre inkontinenspleje

Vi har udviklet TENA ProSkin ud fra idéen om, at det er afgørende at vedligeholde sund hud for at bevare værdigheden for personer med inkontinens og få dem til at føle sig godt tilpas. Fokus på hudpleje ifm. inkontinens støtter også plejepersonale i deres arbejde og kan forøge effektiviteten ved at reducere den tid, der bruges på hudrelaterede problemer. TENA ProSkin Slip og TENA ProSkin Comfort er begge blevet forbedret for at tilbyde bedre funktionalitet. Et forbedret absorberende lag holder fugt væk fra huden, mens det fuldt åndbare materiale betyder, at produkterne bedre støtter en naturlig hudbalance.

TENA ProSkin Slip og Comfort

Reducerer kontakt med fugt

TENA ProSkin Slip og Comfort har begge FeelDry Advanced™, som hurtigt trækker væske væk fra overfladen, hvilket holder huden tør. Dette giver forbedret tørhed og mindre sandsynlighed for at blive våd igen. Da huden holdes mere tør, er det lettere at bibeholde hudens naturlige balance og hjælpe brugere med at føle sig bedre tilpas.

Ældre dame og mandlig plejer ser på en rose

Tillader fugtighed at blive transporteret væk

TENA ProSkin Slip og TENA ProSkin Comfort minimerer ikke kun kontakt med fugt, men tilbyder åndbarhed på grund af ConfioAir™, som er designet til at stoppe opbygningen af fugtighed mellem huden og produktet. Vores forskning viser, at forbedret åndbarhed fører til forbedret velbefindende for personer med inkontinens, fordi det hjælper med at vedligeholde sund hud. Og for at forøge komforten føles den tekstilfri bagside og sider blød, særligt mod ældre hud.

Forbedret sund hud med TENA ProSkin Slip

Funktionaliteterne FeelDry Advanced™ og Co i TENA ProSkin Slip giver et tyndere produkt med forbedret tørhed og åndbarhed, hvilket støtter bedre sundhed for ældre hud. TENA ProSkin Slip sikrer en kropsnær pasform, hvilket betyder større lækagesikkerhed og større ro i sindet for bæreren. De brede velcrostykker er lette at sætte fast, så de kan tilpasses individuelle behov.

Forøger velbefindende med TENA ProSkin Comfort

Vores absorberende produkt TENA ProSkin Comfort, anvendt med fikseringstrusser, er nu en del af TENA ProSkin serien for bedre sund hud. Den tekstillignende bagside har tilføjet blødhed til brugeren, og FeelDry Advanced™ med det nye fordelingslag trækker væske væk fra overfladen, hvilket holder huden tør. TENA ProSkin Comfort tilbyder mere effektiv fugtreducering, og åndbarhed fra ConfioAir™ gør brugeren mere komfortabel. 

Tre trin til en sund hud

TENA har udviklet en tretrins hudsundhedsløsning til folk med inkontinens. Vores mangeårige erfaring har vist os, at disse tre trin er de vigtigste principper mht. at vedligeholde naturlig sund hud:

Hold det tørt

Hold det tørt med TENA ProSkin absorberende produkter med FeelDry Advanced™ funktionalitet.

Hold det rent

Hold det rent med TENA ProSkin vådservietter og vaskecremer

Hold det beskyttet

Hold det beskyttet ved at påføre TENA ProSkin beskyttende cremer eller zinkcremer

binder en sund hud og inkontinenspleje sammen

Vi udviklede TENA ProSkin for at løse udfordringen med at forbedre sund hud hos ældre og for bedre at kunne støtte sundhedspersonale. Som et ekstra incitament har Skin Health Alliance godkendt alle TENA ProSkin produkter, så du kan være sikker på, at de altid er hudvenlige og lever op til de højeste standarder.

Skin Health Alliance (SHA) logo

Vores TENA ProSkin Slip og Comfort produktserier

Referencer:

1Kilde: SCA-data foreligger. Baseret på et antal referencer, f.eks.: Gray M et al. inkontinens-associeret dermatitis: a comprehensive review and update. J Wound Ostomy Continence Nurs, 2012; 39(1): 61-74. Gray M. Incontinence related skin damage: essential knowledge. Ostomy/Wound Management, 2007; 53(12): 28-32. Bliss DZ et al. Incontinence-associated skin damage in nursing home residents: a secondary analysis of a prospective, multicenter study. Ostomy Wound Manage, 2006; 52(12): 46-55.