Services til plejen

Hos TENA ønsker vi at tilvejebringe bedre kontinenspleje for alle. Med vores 50 års erfaring kan vi sammen med dig finde løsninger, der tilbyder optimal pasform og funktionalitet og derved forbedre kvaliteten af plejen.

Engageret i at støtte dit daglige arbejde

Hos TENA forstår vi, at hver situation og hvert menneske er unikt, og for os er individuel pleje kernen. Det handler om at tilvejebringe produkter og plejerutiner, der er tilpasset til hver borger og til dit arbejdsmiljø. I samarbejde med dig hjælper vi dig med at levere berigende kontinenspleje, der forbedrer dine beboeres livskvalitet samt effektiviteten i din pleje.

Identificering af individuelle behov

Vi giver dig værktøjer til at vurdere hver af dine borgeres individuelle plejebehov, så du kan give hver enkelt beboer den rigtige pleje. Pleje, der er personlig, værdig og effektiv, da du vil have en bedre forståelse for, hvad der fungerer for hvem.

TENA til plejen

Planer for individuel pleje

Plejeplaner, der er tilpasset dine borgeres behov, er en vigtig del af en optimal kontinenspleje. Vores støtteværktøjer hjælper dig med at designe individuelle plejerutiner, der involverer produktbrug, toilettider og en sund hudpleje. Individualiserede plejeplaner forbedrer ikke kun livskvaliteten for din borger, de hjælper også dit personale med at være mere effektive og skabe et motiverende arbejdsmiljø.

Støtte til daglig pleje

Vi tilbyder et udvalg af værktøjer, der hjælper dig og dit personale med at indføre individuelle plejeplaner. Vores uddannelse og rådgivning fra erfarne konsulenter hjælper dit personale med at levere kontinenspleje, der gør en forskel for dine borgere og dine institutioner.

Langsigtede forbedringer

For at sikre, at forbedringer på dine plejeenheder fastholdes år efter år, tilbyder vi en række værktøjer til at måle og evaluere effekten af vores løsninger. Vi hjælper dig løbende med at evaluere dit budget baseret på inkontinensrelaterede omkostninger og tilvejebringe værktøjer til at måle forbedringer i dine borgeres hudsundhed samt dine borgeres og personalets tilfredshed.

Referencer:

1Essity-data foreligger: Et studie af inkontinensprodukter og servicer inden for ældrepleje i Københavns kommune: Et casestudie fra fire plejehjem. Januar 2011.