Sammen for bedre kontinenspleje

TENA Helhedsløsning er vores integrerede tilbud med innovative produkter, de bedste plejerutiner, værktøjer, undervisning og sagkyndig support. Ved at arbejde sammen kan vi forbedre beboernes velbefindende, arbejdsmiljøet, budgettet og miljøet.

Forbedr din hele din plejeproces

TENA Helhedsløsning er en effektiv måde at arbejde i et partnerskab, hvor vi hjælper plejeledelsen med at finde, implementere og fastholde målbare forbedringer inden for kontinenspleje og personlig hygiejnepleje.

574x262_video-screenshot_meeting.jpg

Giver hver enkelt beboer de rigtige produkter og individuel pleje samt skaber varige effekter overalt på din plejeenhed. Implementering af TENA Helhedsløsning er en dokumenteret måde at forbedre beboeres velbefindende. Anvendelsen af de rigtige produkter og rutiner for hver enkelt person fremmer ikke alene kontinens og god hudsundhed, det forbedrer også arbejdsmiljøet, dit budget og dit miljømæssige fodaftryk. 

Overalt i verden hvor TENA Helhedsløsning er blevet implementeret, viser resultater tydelige plejeforbedringer på 95 % af plejehjemmene. [1]

Ledere i plejen kan reducere de samlede udgifter, og personalet får mere tid til berigende pleje. Pleje, der er tilpasset hver enkelt beboer, så hver beboer får den relevante pleje til deres specifikke behov.

Hvis du ønsker at få mere at vide om, hvordan du og dine beboere kan drage fordel af TENA Helhedsløsning, bedes du kontakte din lokale TENA Konsulent. 

Samarbejde

Vores tre-trins proces, som hjælper dig med at finde, indføre og opretholde store forbedringer i din kontinenspleje.

TENA Helhedsløsning til kontinensplejen

Plan

Vi evaluerer dine plejerutiner for at finde områder, hvor der er plads til forbedring på din plejeenhed. Så udarbejder vi en handlingsplan for implementering af TENA Helhedsløsning så den passer til din organisation. Efter en aftalt tidsperiode måler vi på resultaterne og evaluerer sammen på .

Coach

Når vi indleder og udfører handlingsplanen, sørger vi for, at du har sagkyndig support og vejledning gennem hele processen. Vores TENA konsulenter vil undervise, coache og støtte dit personale i deres daglige arbejde, efterhånden som TENA Helhedsløsning bliver implementeret. Dit personale vil blive støttet med alt fra implementering af individuelle plejeplaner til det rigtige produktvalg og rutiner i personlig hygiejne og kontinenspleje.

Monitor

I denne fase følger vi op på resultaterne og måler, hvordan de implementerede handlinger har gjort en forskel. Dette er en cirkulær proces, da TENA Helhedsløsning drejer sig om løbende forbedringer. Resultaterne fra denne monitorering og måling anvendes til at udarbejde nye handlingsplaner, som hjælper dig med yderligere forbedringer.

Vi har arbejdet sammen med sundhedspersonale i mere end 50 år. Takket være vores mange års professionelle partnerskaber har vi udviklet de bedste rutiner til personlig hygiejne og kontinenspleje, som er implementeret over hele verden.

Kombineret med vores innovative produkter af høj kvalitet samt adgang til sagkyndig support, når du behøver det, er TENA Helhedsløsning en integreret tilgang, der hjælper dig med at finde, implementere og fastholde forbedringer inden for dit arbejde med kontinenspleje.

Øg værdigheden for borgerne

Vores individuelle plejeplaner fører til forbedret kontinenspleje, som ikke alene giver mere værdighed, men også større selvstændighed. Plejeenheder der har implementeret TENA Helhedsløsning, oplever [2,3]:

 • Færre unødvendige afbrydelser til produktskift 

 • Færre lækager
 • Mere komfortabel, daglig hygiejne
 • Forbedret hudsundhed

TENA Helhedsløsning til kontinenspleje

Forbedr dit arbejdsmiljø

Alle plejere skal altid have tillid til den pleje, de leverer. Med vores nemme plejeprocesser vil dine daglige plejerutiner glide lettere og frigøre tid til mere berigende pleje. Med TENA Helhedsløsning kan dit personale:

 • Vaske mindre sengetøj og tøj
 • Få plejerutiner, som er dokumenteret som værende de bedste

 • Undgå unødvendige produktskift

 • Udføre værdig og omsorgsfuld hudpleje

 • Få et bedre arbejdsmiljø

TENA Helhedsløsning til kontinensplejen

Bedre budgetkontrol

Med individuel pleje kan du reducere produktforbrug, udgifter til vasketøj, affald og penge brugt på behandling af skadet hud. Vi hjælper dig med at inkorporere den bedste individuelle pleje på en effektiv måde, der fører til målbare resultater både hvad sundhed og omkostninger angår. Du kan for eksempel:

 • Reducere produktforbrug
 • Reducere udgifter til hudpleje

 • Reducere udgifter til vasketøj

 • Reducere affaldsudgifter

 • Hjælpe med at forbedre effektiviteten af plejeprocesserne

 • Nemmere opfylde regulatoriske krav

TENA Helhedsløsning til kontinenspleje

Bedre miljø

Når du skærer unødvendig brug af produkter væk, reducerer du dit affald og mindsker dit miljømæssige fodaftryk. En anden fantastisk grund til at arbejde med individuel pleje. Med TENA Helhedsløsning implementeret kan du:

 • Reducere forbruget af inkontinensprodukter
 • Reducere forbruget af hudpleje- og vaskeprodukter
 • Reducere energiforbruget
 • Reducere materialeaffald

TENA Helhedsløsning til kontinenspleje

Referencer

1Essity-data foreligger; 181 casestudier for TENA løsninger i hele verden, hovedsageligt Europa, men også USA, Canada og Kina 2011-13. 
2Essity-data foreligger: Alle statistikker er baseret på gennemsnitlige procenter fra mellem 85-181 casestudier for TENA løsninger i hele verden, hovedsageligt Europa, men også USA, Canada og Kina. Resultater varierer i de forskellige lande og på de forskellige plejehjem afhængigt af forholdene på hvert plejehjem inden indføring af TS 2011-13.
3Cowi-undersøgelse, Danmark 2009.