Fødder, som går på en strand i solen

Vi kan ikke blive perfekte. Men vi kan blive bedre.

Vi vælger at være engagerede, fordi selv små trin kan gøre en forskel. Hver dag stræber vi efter at skabe forandring, fordi vi ved, at tilsammen betyder disse trin noget. Vi har stadig lang vej igen, men det motiverer os blot til at arbejde endnu hårdere. Vi er stolte af det fremskridt, vi har gjort i hele livscyklussen for vores produkter, men vi er ikke færdige endnu. Slet ikke.

Hvert skridt betyder noget

Her hos TENA bruger vi hver dag på at søge efter nye og bedre måder at engagere os på – i forhold til mennesker og planeten. Vores mission med TENA Protects Program er at træffe bedre valg ved at vedkende, at det vi efterlader os betyder noget og anerkende, at hver handling, vi foretager os i dag, kan bidrage til en sundere planet i morgen.​

Pakker med TENA produkter

CO2-aftryk, hvad det betyder og fremskridt hos TENA

Få mere at vide om de skridt, som TENA har taget siden 2008 mod at reducere vores produkters CO2-aftryk. Se nogle af vores vigtigste produktfremskridt og kig nærmere på, hvordan CO2-aftryk fungerer og hvorfor det betyder noget.

Illustration af fem faser i et produkts livscyklus: råmaterialer, fremstilling, transport, brug og håndtering efter brug

Start-til-slut-forbedringer

Livscyklusanalysen (LCA) er en globalt anerkendt metode til at måle indvirkningen af vores produkter i hver fase af deres livscyklus. Find ud af, hvad der skal til for at fremstille dit produkt, og hvordan vi er i stand til at forbedre dets CO2-aftryk i hver fase takket være livscyklusanalyser.