Det ser ud til, at du befinder dig i <country>

Find lokale oplysninger på din TENA markedsside.

Hvem er vi

Med over 50 års erfaring er TENA blevet verdens førende mærke inden for pleje ved ufrivillig vandladning og kontinenspleje. 
Mor, datter og barnebarn, der ler sammen
TENA leverer produkter og løsninger til enkeltpersoner og sundhedsvæsenet i mere end 90 lande, og er helt fremme med hensyn til at udvikle tilbud, der opfylder behovene for millioner af mennesker i hele verden.
 
Det drejer sig om mennesker
Ud over at være forbavsende almindeligt kan inkontinens forekomme for alle mennesker, uanset deres alder eller generelle helbred. Og inkontinens påvirker alle på forskellige måder. Det er måske ikke en særlig alvorlig tilstand i sig selv, men det sociale tabu omkring inkontinens kan påvirke en persons lyst til at være social. Vi ved også, at inkontinens kan få de berørte personer til at føle sig anspændte og isolerede, og at plejere tit gerne vil hjælpe en pårørende bevare sin værdighed, mens professionelle skal afveje budgetproblemer mod ønsket om at tilbyde den bedst mulige pleje.
 
En SCA virksomhed
TENA er et brand under SCA, en førende global hygiejne- og skovproduktvirksomhed, der tilbyder personlig pleje, papir- og trævarer i omkring 100 lande. SCA anses for at være et benchmark inden for bæredygtighed, og er blevet kaldt en af verdens mest etiske virksomheder.