Hvem er vi

Med over 60 års erfaring er TENA blevet verdens førende mærke inden for pleje ved og kontinenspleje. 

TENA leverer produkter og løsninger til enkeltpersoner og sundhedsvæsenet i mere end 90 lande, og er helt fremme med hensyn til at udvikle tilbud, der opfylder behovene for millioner af mennesker i hele verden.
 
Det drejer sig om mennesker
Ud over at være forbavsende almindeligt kan forekomme for alle mennesker, uanset deres alder eller generelle helbred. Og inkontinens påvirker alle på forskellige måder. Det er måske ikke en særlig alvorlig tilstand i sig selv, men det sociale tabu omkring inkontinens kan påvirke en persons lyst til at være social. Vi ved også, at inkontinens kan få de berørte personer til at føle sig anspændte og isolerede, og at plejere tit gerne vil hjælpe en pårørende bevare sin værdighed, mens professionelle skal afveje budgetproblemer mod ønsket om at tilbyde den bedst mulige pleje.
 
En Essity virksomhed
TENA er et brand under Essity, en førende global hygiejne- og medical produkt virksomhed. TENA er verdens førende leverandør af inkontinensprodukter. I kraft af vores viden om og tætte samarbejde med sundhedsvæsenet kan vi konstant udvikle vores produkter. På den måde kan vi tilbyde produkter, der har den størst mulige komfort og er den bedst tænkelige løsning for både brugere, hjælpere og plejepersonale.
I TENA mener vi, at grundlaget for god inkontinenspleje er:
 
  • Den størst mulige omsorg for brugerne
  • Det bedst mulige arbejdsmiljø for plejepersonalet
  • Den bedst tænkelige totaløkonomi

Omsorg for dig

Kvinder

Til kvinder med urinlækage.

Mørkhåret kvinde smiler til kameraet
For Kvinder

TENA Men

Til mænd med urinlækage.

Midaldrende mand med skæg smiler til kameraet
TENA Men

Omsorg for andre