Pakkebilleder af TENA Silhouette trusser, TENA Discreet bind og TENA Proskin Comfort

Højtydende produkter. Reduceret miljømæssig indvirkning.

Hos TENA arbejder vi løbende på at forbedre: innovere smartere design, finde bedre materialer, udvikle nye løsninger til at reducere affald samt gøre vores energiforbrug renene og mere effektivt. Med disse bestræbelser har vi reduceret CO2-aftrykket fra vores produkter med 21-43 % siden 2008 – vigtige skridt mod vores ambitiøse mål om at beskære det til det halve i Europa inden 2030. Her er blot nogle af de tiltag, der skiller sig ud på tværs af vores produktportefølje.

Reducering af indvirkning. Skridt for skridt.

Se et øjebliksbillede af vores seneste fremskridt: bedre materialer, smartere design og køb af certificeret, bæredygtig strøm. 

Hvad er CO2-aftryk, og hvorfor er det vigtigt?

Hvis man gerne vil være en del af løsningen, hjælper det at vide, nøjagtigt hvor meget man er en del af problemet. Her kommer spørgsmålet om et CO2-aftryk ind. Her er en oversigt over, hvad det er, og hvordan det virker.

* Diana Ivanova & Richard Wood, "Top 1% of EU households have carbon footprints 22 times larger than climate targets allow," The Conversation, August 27, 2020, https://theconversation.com/top-1-of-eu-households-have-carbon-footprints-22-times-larger-than-climate-targets-allow-142357.