Det ser ud til, at du befinder dig i <country>

Find lokale oplysninger på din TENA markedsside.

Bevar kontrollen med TENA Men

Du er vant til at have kontrol over dit liv, så lad ikke ufrivillig vandladning ændre det. Med TENA Men kan du bevare kontrollen over ufrivillig vandladning og fortsætte med at bestemme over dit liv.

Lev et aktivt liv med ufrivillig vandladning

Der er mange måder til at bevare kontrollen over dit liv og fortsætte med at leve det liv, som du ønsker, uanset hvilken type ufrivillig vandladning du lider af.

Her er et par hurtige tips, som kan hjælpe med lækager og hjælpe dig med at bevare kontrollen:

  • Lad vandet, før du forlader huset - Tøm din blære før en planlagt aktivitet, så du føler dig mere rolig.
  • Viden er magt - Hvis du undersøger, hvor toiletterne er på forhånd, kan du bedre planlægge dine aktiviteter, og du behøver ikke at stresse for at finde et toilet, når du har brug for det. Hvis du skal ud og se en kamp, så prøv f.eks. at få en siddeplads i nærheden af toiletterne.

Læs mere

Relaterede artikler

Ufrivillig vandladning, når du går i byen

Mange mænd, som lider af ufrivillig vandladning, er bange for at deltage i sociale aktiviteter. Frygten for ufrivillig vandladning kan være en hindring, men med en god slagplan kan du være beskyttet mod lækage og forblive tryg.

Lev et aktivt liv med ufrivillig vandladning

Der er mange ting du kan gøre for at bevare kontrollen og fortsætte med at leve det liv, som du ønsker, uanset hvilken type ufrivillig vandladning du lider af.

Sådan taler du om ufrivillig vandladning

Det kan føles ubehageligt at tale om personlige problemer, men den bedste måde til at finde en løsning er en ærlig og åben snak med både din læge og dine nærmeste.