Inkontinensindlæg til mænd – hvor tit skal de skiftes?

Når du har , er det vigtigt at have de rigtige produkter. Men det er lige så vigtigt at sikre, at du bruger disse produkter rigtigt. TENA indlæg til mænd har et diskret maskulint design, og de yder fremragende beskyttelse mod lækager og lugt. Og hvad brugen angår har vi her samlet nogle ligefremme svar om, hvor tit indlæg skal skiftes, hvordan man behandler hudirritation, og hvor tit du skal skifte dit indlæg om natten.

Hvor mange gange skal du skifte dit indlæg?

Generelt er 3-5 gange om dagen passende. Men det kan variere, afhængigt af faktorer som hudens tilstand, mængden af lækage og hvilket slags inkontinensprodukt til mænd du bruger. Det vigtigste er altid at skifte dit inkontinensprodukt, før det overskrider den maksimale sugeevne. Det forhindrer uønskede lækager og hjælper med at undgå problemer med hudhygiejne, der kan medføre uønsket lugt, dermatitis og infektioner.
 
Dit indlæg skal være velegnet til dine individuelle behov. Sørg for at vælge et indlæg, der har den rigtige størrelse, sugeevne og type, og sørg for at det har en tætsiddende og behagelig pasform i skridtet. TENA tilbyder et stort udvalg af indlæg, der er designet til forskellige behov, livsstile og sugeevner.
TENA Men absorberende beskyttelse Level 1 og Level 2

TENA indlæg til mænd

Forbliv tør og bevar kontrollen, dag og nat. Designet til en tætsiddende og behagelig pasform, med fremragende beskyttelse.

Hvorfor udskifter nogle mænd tørre indlæg?

Selvom TENA absorberende produkter tilbyder komfort og lugtkontrol, er hver person forskellig, og nogle mænd – især mænd med en aktiv livsstil – kan vælge at skifte indlæg hyppigere.
 
Selvom indlægget ikke rigtig er vådt, kan du sommetider have lyst til at skifte det for at føle dig ren og frisk. Gør, hvad føles bedst for dig. Når du skifter indlæg, skal du bare huske at holde huden i intimområdet ren og beskyttet med de rigtige produkter.

Hvordan behandler du hudirritation?

Langvarig eksponering for fugt kan medføre nedbrudt hud, og det er derfor vigtigt at skifte dit inkontinensindlæg, før det bliver overfyldt. Hvis du udvikler hudirritation, skal du først vaske huden med de rigtige produkter og derefter tørre huden med et håndklæde. Når området er rent og tørt, skal du påføre en barrierecreme for at hele og lindre huden. Hvis irritationen vedbliver, skal du tale med din læge.

Hvor tit skal inkontinensindlæg skiftes om natten?

Om natten er det en helt anden situation. En god nats søvn er utroligt vigtig for alle mænds sundhed, og dit inkontinensprodukt skal hjælpe dig med at opnå det, ikke forstyrre søvnen.
 
For at få en mere uforstyrret søvn er nøglen større sugeevne. For eksempel kan TENA Men Absorbent Protector Level 3 med sikker absorberende zone med dobbelt kerne hjælpe dig med at forblive tør, føle dig tryg og bevare kontrollen, både dag og nat.

Du er ikke alene

hos mænd er utroligt almindeligt og normalt, og alligevel er det forbundet med en genstridig, social stigmatisering. Hos TENA gør vi en stor indsats for at udfordre disse negative opfattelser og fremme accept. Hvis du har inkontinens, men ikke har talt med din læge om det, skal du huske, at det er et tegn på styrke, at man er i stand til at bede om hjælp. Det kan også være en stor lettelse at betro sig til en nærtstående person.
 
Ved at bruge de rigtige produkter vil du også være parat til at håndtere de daglige udfordringer uden at bekymre dig om lækager. Og med hensyn til, hvor tit du skal skifte inkontinensindlæg, skal du huske at A, altid skifte dem før de bliver for våde, og B, holde intimområdet tørt, rent og beskyttet – af hensyn til sundere hud og bedre kontrol.