Ufrivillig vandladning, når du går i byen

Mange mænd, som lider af ufrivillig vandladning, er bange for at deltage i sociale aktiviteter. Frygten for ufrivillig vandladning kan være en hindring, men med en god slagplan kan du være beskyttet mod lækage og forblive tryg.

Ufrivillig vandladning, når du går i byen

Her er nogle praktiske råd til at hjælpe dig med at komme ud af døren og leve det liv, som du ønsker, i stedet for at lade bekymringen over blæreproblemer holde dig tilbage.

Komme afsted - sæt

Tænk over, hvad der kan hjælpe dig med at være beskyttet og tryg i løbet af dagen, og sammensæt så dit eget lille sæt med de ting. Dit sæt skal indeholde absorberende beskyttelse eller beskyttende underbukser, vådservietter eller måske et par rene underbukser, afhængigt af dagens planer. Bare bevidstheden om, at du har et sæt med ting, som kan hjælpe dig i hverdagen, kan fjerne stress og få dig til at føle dig tryg.

Inkontinensprodukter til mænd

Nøglen til at føle sig beskyttet og tryg er at vide, hvilken slags produkter der virker bedst for dig. Hvis du f.eks. har små lækager med bare nogle få dråber eller dryp, så kan beskyttelsesindlæg være nyttige i dagligdagen i stedet for absorberende beskyttelse. På samme måde kan det være en idé at investere i mere absorberende beskyttelse, hvis du har mere end nogle få dryp. TENA Men tilbyder et stort udvalg af produkter til beskyttelse ved , så kig en gang på vores produktsider og find den produkttype der passer dig.

Hygiejne

kan forårsage hudirritation og lugtproblemer. Det er derfor vigtigt at holde de berørte områder rene med vand eller en vådserviet. Lugtproblemer kan mindskes ved hjælp af inkontinensprodukter til mænd og ved at drikke mere vand. Når du drikker mere vand, bliver urinen svagere og er mindre tilbøjelig til at lugte.

Planlæg på forhånd

Hvis du er nervøs for , mens du er ude, kan du tage noget absorberende beskyttelse med dig. De er små og tit pakket individuelt, så de passer diskret i lommen. Hvis du tager et nyt sted hen, så læg mærke til det nærmeste toilet med det samme, så du ikke skal bruge tid på at finde det, når du har brug for det.

Relaterede artikler

Inkontinens - En introduktion

En ud af fire mænd over 40 år* lider af ufrivillig vandladning, også kaldet inkontinens. Den bedste metode til at finde en løsning er at lære mere om inkontinens.