De bedste plejeløsninger

Ufrivillig vandladning kan gøre børn flove og anspændte, så for en forælder eller plejer handler det ikke kun om at finde en måde at holde dem tørre, men også om at hjælpe dem med at føle sig trygge, glade og normale.  Vi har udarbejdet denne vejledning for at hjælpe dig med at vide, hvad du skal tage i betragtning, når du køber inkontinensprodukter til dit barn.

Tørhed er vigtig

Ufrivillig vandladning er tit en af de største årsager til bekymring for børn, så det er vigtigt for deres velvære og tryghed at vælge produkter med effektiv sugeevne. Vores TENA sortiment for børn har FeelDry™-teknologi, som hurtigt trækker urinen væk fra huden, så du kan være sikker på, at dit barn føler sig tør og godt tilpas. 

Find det rigtige produkt

Ufrivillig vandladning kan allerede få dit barn til at føle sig anderledes. Så de har ikke lyst til at føle, at de bruger noget som fremhæver problemet. Kig efter produkter, der opfylder barnets behov baseret på barnets 
 
  • Alder
  • Størrelse – mål omkring maven og benene
  • Grad af inkontinens – hvor meget urin kommer der 
  • Aktivitet – produkter til en aktiv dag eller et produkt til at sove om natten
 
Det betyder, at du ikke nødvendigvis altid behøver at købe produktet med den største sugeevne, og det kan være nødvendigt med forskellige produkter til dagen og natten. Efterhånden som dit barn bliver ældre, kan det betyde et skift fra Libero bleer til TENA Pants. Et produkt, der ligner og føles som underbukser, kan få dit barn til at føle sig lidt større.
 
Lugtneutralisatorer er en anden god funktion, der hjælper dit barn med at føle sig godt tilpas og frisk, selv efter et uheld.

Vær god mod huden

Hudpleje er et andet vigtigt område at tænke på, når det drejer sig om inkontinens. Fra vådservietter, der effektivt renser og tilføjer fugt, til udskiftning af sæbe med skånsomme rensemidler, en god hudplejerutine er med til at sikre, at dit barns hud ikke bliver irriteret unødvendigt.
 
Du kan læse mere om produkter, der kan være til gavn for dit barn, ved at besøge vores TENA hudplejesortiment.

Øget beskyttelse om natten

Investering i madrasbeskyttelse, som f.eks. et TENA engangsunderlag, kan være med til at lette stress for alle omkring ufrivillig vandladning om natten. Når du reder dit barns seng, kan du lave lag af et lagen, derefter madrasbeskyttelsen og til sidst endnu et lagen. Så kan du hurtigt skifte sengetøjet efter et uheld, når du er søving – du skal bare fjerne de to øverste våde lag. Det er også en god idé at have et rent sæt nattøj klar.