Hvorfor TENA

Derfor fortjener din pårørende TENA

Når du plejer en person med , har du nok at gøre og tænke på. Så det er vigtigt at have en beskyttelse, som du kan stole på. Så bruger du ikke tid på at tænke: Suger det tilstrækkeligt? Vil det forhindre ubehagelige lugte? Er det komfortabelt? Eller er det godt for huden?
 
Vi lytter konstant til sundhedspersonale og pårørende som dig. Vi har lyttet til både deres behov og behovet hos de ældre mennesker, som de plejer. Og det har hjulpet os med at udvikle uovertruffen beskyttelse mod inkontinens og hudpleje: Løsninger, som du ved, vil yde den bedst mulige pleje for din pårørende.

Optimal absorption

Urin er tynd og hurtigtflydende og kan trænge ud i tøj og sengetøj på et øjeblik uden den rigtige beskyttelse. TENA produkter er formet til at give en tæt, behagelig og sikker pasform og udviklet med en overflade, der lynhurtigt absorberer urinen for at undgå risikoen for lækager. Hurtigere absorption betyder færre lækager og mindre vasketøj.

Enestående friskhed

Med TENA produkter kan din pårørende nyde samværet med andre uden at være bekymret for ubehagelige lugte. Vores beskyttelse mod er designet til at neutralisere bakterier og ammoniak, der giver uønskede lugte. Så din pårørende kan slappe af og føle sig tryg, når han/hun er sammen med familie og venner.

Optimal tørhed

For at din pårørende kan føle sig godt tilpas, er det vigtigt at være tør. Derfor er vores FeelDry™-teknologi en vigtig del af vores produkter, der yder den største beskyttelse. Det trækker hurtigt urinen væk fra huden, så overfladen straks bliver tør igen. Det er beroligende at vide, især hvis du plejer en person, der ikke er i stand til at sige, at han/hun trænger til at blive skiftet. Det er også en fordel om natten, når det ikke er muligt at skifte så tit. TENA produkter fjerner fugten og holder huden tør, så din pårørende hele tiden kan føle sig så godt tilpas som muligt.

Færre hudproblemer

TENA beskytter mod gener fra urin, der kan være hård ved din pårørendes sarte hud. Urin kan irritere huden, især når han/hun sidder eller ligger ned i længere tid. Derfor er vores produkter designet til at indkapsle urinen, så den absorberende overflade forbliver blød og tør mod huden. Tag f.eks. vores unikt designede TENA Flex. Det er dokumenteret, at den reducerer hudirritation, der skyldes, at man ligger eller sidder i den samme stilling på grund af langvarig sygdom eller handicap.

Lettere skift

Det kan være fysisk belastende at skifte en person med , da det involverer mange løft. Især hvis personen ligger ned, mens du skifter ham/hende. TENA Flex er specielt udviklet til at løse det problem. Det reducerer belastningen af dine rygmuskler og gør skifteprocessen lettere og mere behagelig for både dig og din pårørende.

God hygiejne og sund hud

Vask og hygiejne er en vigtig del af inkontinenspleje. Derfor har TENA udviklet et sortiment af vaskeprodukter, vådservietter og fugtighedscremer. De er specielt fremstillet til sart, ældre hud – især de mere følsomme områder. De gør det lettere for dig at vaske din pårørende i sengen. Og de efterlader huden ren, lindret og frisk.

Find den rigtige type produkt

Hvilket produkt er bedst for din pårørende? Det afhænger af hans/hendes fysiske og mentale tilstand. Brug vores Produktvælger til at finde det rigtige produkt til din pårørendes behov.