Forståelse gør hele forskellen

Forståelse giver styrke. Når du kender og forstår årsagerne til inkontinens hos børn, kan du bedre tale åbent med dit barn for at aflive myter og hjælpe med at minimere den anspændelse og flovhed, som de – og du – måske føler.
 
Derfor er det lige så vigtigt for TENA at skabe inkontinensprodukter til at holde dit barn tørt og trygt, som det er at give tips og råd videre fra andre forældre, lærere og sundhedspersonale. På den måde har du den nødvendige viden og forståelse til at yde dit barn den bedst mulige støtte og omsorg. Og dermed sikre, at de har en glad og sund barndom. 

TENA innoverer konstant

Ufrivillig vandladning er et af de største problemer både om dagen og om natten for både forældre og børn – især når de bliver ældre. De vil være ligesom alle andre børn og ikke skille sig ud med noget, der fremhæver deres problem. Så for TENA handler innovation ligeså meget om at udvikle teknologier til hurtig absorbering som at innovere med hjertet. At designe produkter, der hjælper dit barn med at føle sig tryg, godt tilpas og klar til at imødese dagen – eller sove godt om natten.
 
Læs mere om, hvad du skal kigge efter hos inkontinensprodukter med De bedst plejeløsninger.