Kvalitet sparer dig penge

Som forælder er dit barns velvære din absolut største prioritet også når det kommer til inkontinens. Somme tider kan de øgede udgifter til at pleje dit barns inkontinens, oven i tvivlen om, hvordan du skal håndtere situationen, medføre mere stress. Det handler ikke kun hvad det koster i kroner, men også om tiden brugt på at håndtere problemet, når du meget hellere vil bruge tiden sammen med dit barn på noget sjovere. Investering i de rigtige produkter, der passer til dit barns behov og situation, kan hjælpe dig med at spare penge og tid på længere sigt. 

Færre lækager betyder færre skift

Sikker beskyttelse og effektiv sugeevne sikrer færre lækager. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at skifte og vaske tøj, bruge færre engangsprodukter og derfor spare tid og penge. 

Forebyg hudirritation

Kig altid efter kvalitetsprodukter, der er dermatologisk testet. De vil hjælpe dig med at sikre, at dit barns hud forbliver blød og sund.

Giv dit barn tryghed

De rigtige produkter kan også være til stor hjælp ikke blot for dit barns fysiske velbefindende, men også for dets psykiske velvære. Effektiv beskyttelse med hurtig absorbering forhindrer fugtighed og lækager, og hjælper dit barn med at føle sig sikker og godt tilpas, så det bliver trygt og glad.

Beskyttelse sparer tid og penge

Udover den beskyttelse, der kan opnås med buksebleer eller andre bleer, er investering i et TENA engangsunderlag (sengebeskyttelse) et godt hjælpemiddel til at absorbere uheld ved sengevædning. Det kan forlænge livet for dit barns madras og også afhjælpe stress omkring skift af sengetøj om natten. Et godt trick er at bruge flere lag – et lagen, så engangsunderlaget og derefter et andet lagen. På den måde kan du nemt fjerne de to øverste lag efter et uheld om natten, og sengen er allerede delvis redt. 
 

Lær produkttyperne at kende

Med hensyn til inkontinensprodukter skal du tænke på dit barns specifikke behov, barnets alder, størrelse, vægt og aktiviteter for at sikre, at du vælger det rigtige produkt fra starten.  
 
Du kan finde de bedste produkter til dit barn i det fulde TENA produktsortiment for børn.

Økonomisk hjælp

I nogle lande kan du muligvis søge om økonomisk hjælp til inkontinensprodukter, der er blevet ordineret til dit barn. Tal med din læge eller sundhedspersonalet for at få flere oplysninger og se, om det gælder for din situation.