Innovation for bedre inkontinenspleje

Innovation for bedre inkontinenspleje

TENA arbejder konstant med innovation og med at udvikle teknologier, der vil resultere i virkelige forbedringer af hverdagen for personer, der er berørt af inkontinens.

Stræber efter bedre pleje

TENA har i 50 år samarbejdet med kunder, plejepersonale og eksperter om at opnå målet med at forbedre kvaliteten af pleje for folk, der lever med inkontinens. I dag driver vi en forsknings- og udviklingsafdeling med omkring 300 mennesker, der arbejder på at udvikle og teste produkter i henhold til de højeste specifikationer, så de kan leve op til de behov, som mennesker med inkontinens har, samt dem der tager sig af dem.

Stræber efter bedre inkontinenspleje

Fremtidens kontinenspleje

TENA Slip og TENA Comfort med ConfioAir™

Vi er fuldstændig klar over de udfordringer, der findes i forbindelse med at holde huden sund. TENA Slip og TENA Comfort med ConfioAir™ er fuldt åndbare nyskabelser, der er sikre, behagelige og skånsomme mod huden. 88% af alle plejere bemærkede hudfordele, når de brugte TENA Slip med ConfioAir™(1) 

Læs mere om disse produkter

TENA Slip og TENA Comfort med ConfioAir™

TENA Wet Wash Glove

TENA Wet Wash Glove vasker hele kroppen effektivt uden brug af sæbe og vand. TENA Wet Wash Glove er særlig god til personer, der ikke kan flytte på sig, eller dem, der er bange for vand. TENA Wet Wash Glove giver 25% bedre arbejdsstilling for plejere og op til 38% tidsbesparelse på vaskeproceduren(2,3)

Læs mere om dette produkt

TENA Wet Wash Glove

TENA Helhedsløsning

Vi er indstillet på at yde bedre inkontinenspleje for alle. TENA-serien af innovative produkter og bedste praksis-plejerutiner er designet til at møde dine individuelle krav og arbejdsmiljøkrav, hvilket giver dokumenteret komfort, diskretion og sikkerhed. Vores ekspertrådgivning, uddannelse og støtte er skræddersyet til at sikre, at du får mest muligt ud af vores tjenester.

TENA Helhedsløsning

Referencer:

1LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Sammendrag af resultater af vask uden vand, 2013.
2SCA-data foreligger: Alle statistikker er baseret på gennemsnitlige procenter fra mellem 85-181 casestudier for TENA løsninger i hele verden, hovedsageligt Europa, men også USA, Canada og Kina. Resultater varierer i de forskellige lande og på de forskellige plejehjem afhængigt af forholdene på hvert plejehjem inden indføring af TS 2011-13.
3Det hollandske ministerium for sundhed, velfærd og sport. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (engelsk uddrag).
4SCA-data foreligger: 181 casestudier for TENA Helhedsløsning i hele verden, hovedsageligt Europa, men også USA, Canada og Kina 2011-13.