TENA ProSkin hygiejnepleje: vådservietter og cremer

Det er afgørende for inkontinens at anerkende en sund hud. Vi ved, at det at holde skrøbelig, ældre hud ren og beskyttet gør den mindre udsat for infektion og irritation. Hudplejesortimentet er en del af den nye TENA ProSkin-serie og en samlet pakke designet til at yde inkontinenspleje for de ældre. TENA ProSkin hygiejneplejeprodukter skal bruges side om side med absorberende produkter, så der er mindre risiko for hudrelateret smerte eller ubehag. Mens absorberende produkter nedsætter hudens kontakt med fugt, så klarer vores hudplejesortiment mild rensning og hudbeskyttelse.

TENA ProSkin hudplejesortiment

Ageing skin needs special care

• Loses strength and elasticity 

• Thinning skin is more vulnerable to injury 

• Wounds take longer to heal 

Figures show that up to 50% of care home residents using incontinence products are affected by incontinence related dermatitis (IAD). Maintaining a natural skin balance and supporting the skin’s natural defenses is crucial in preventing irritation, discomfort and pain.

Old woman getting help with socks

Blid vask af huden med TENA ProSkin vaskeklude og servietter

Det er vigtigt at vaske intimområdet hver gang et inkontinensprodukt skiftes, både for at minimere lugt og forebygge hudirritation. TENA ProSkin vaskeklude og vådservietter er særligt blide mod ældre hud, men altid effektive. TENA ProSkin vådservietter er fugtet med en 3-i-1-formel til at vaske, fugte og beskytte huden. TENA ProSkin-produkter er designet til og passer til voksne og findes både som skylle- og skyllefri formularer til individuelle behov.

Understøtter hudens forsvar med TENA ProSkin beskyttende creme

Vi har udviklet TENA ProSkin Barrierecreme til regelmæssig brug på udsat, sårbar hud, der viser tidlige tegn på rødmen eller irritation, hvilket giver huden et vandafvisende lag. Zinkcreme er udarbejdet til tynd, ældre hud og indeholder 10% zinkoxid, der lindrer hud, der er sprukken, irriteret eller følsom. Brug af TENA ProSkin hudplejeprodukter til ældre, der er særligt designet til at beskytte skrøbelig, ældre hud, giver bedre komfort og er med til at bevare værdigheden hos mennesker med inkontinens.

Tre trin til en sund hud

TENA har udviklet en tretrins hudsundhedsløsning til folk med inkontinens. Vores mangeårige erfaring har vist os, at disse tre trin er de vigtigste principper mht. at vedligeholde naturlig sund hud:

Hold det tørt

Hold det tørt med TENA ProSkin absorberende produkter med FeelDry Advanced™ funktionalitet.

Hold det rent

Hold den ren med TENA ProSkin vådservietter og vaskecremer

Hold det beskyttet

Hold det beskyttet ved at påføre TENA ProSkin beskyttende cremer eller zinkcremer

Stiller en sund hud i centrum for pleje

TENA ProSkin hygiejneplejesortimentet er et hudsundhedssortiment af vask, fugtiggørende og beskyttende produkter til personer, der lever med inkontinens, hygiejneafhængighed og/eller skrøbelig, ældre hud. Det er en stor udfordring at holde huden sund for de, der yder inkontinenspleje til ældre. Vi udviklede TENA ProSkin efter omfattende forskning og test som en række produkter til at pleje skrøbelig, ældre hud. Serien omfatter absorberende produkter og hudplejeprodukter til allround støtte ifm. pleje af en person med inkontinens – hvilket betyder at vedligeholde en sund hud.

Din garanti for hudsikkerhed

Vi udviklede TENA ProSkin for at løse udfordringen med at forbedre sund hud hos ældre og for bedre at kunne støtte sundhedspersonale. Som et ekstra incitament har Skin Health Alliance godkendt alle TENA ProSkin produkter, så du kan være sikker på, at de altid er hudvenlige og lever op til de højeste standarder.

Skin Health Alliance logo

Vores TENA ProSkin hygiejneplejesortiment-serie