TENA ProSkin Pants for større uafhængighed

TENA ProSkin Pants er en del af TENA ProSkin serien, der er designet til at støtte en sund hud og give folk med inkontinensproblemer chancen for at være uafhængige og mobile, og hermed gøre en positiv forskel. Da buksebleens pasform minder om almindelige underbukser, har brugeren det godt med den, og det sparer tid for plejepersonalet. De tekstilagtige, åndbare materialer lader luften cirkulere af hensyn til en sund hud og komfort. Derudover sikrer de sidste nye fugtreducerende materialer en høj grad af sugeevne, lækagesikkerhed og lugtkontrol.

TENA ProSkin underbukser for større uafhængighed

Hold fugtigheden væk fra huden

TENA ProSkin Pants med FeelDry Advanced™ funktionalitet er meget absorberende. Af hensyn til ekstra sikkerhed kommer TENA ProSkin PantsPlus, TENA ProSkin Pants Super og TENA ProSkin Pants Maxi med en unik kerneteknologi, der kaldes Dual Absorption Zone (dobbelt absorberingszone). Den leder effektivt fugtighed væk fra huden, og dens slanke design gør, at den sidder helt tæt til kroppen.

Forbliv uafhængig – styrk selvtilliden

De fuldt åndbare TENA ProSkin Pants, der er tiltænkt mobile og semi-mobile beboere, understøtter selvstændige toiletbesøg og er lige så nemme at tage af og på som almindelige underbukser. De sidste nye sugeevneteknologier, sammen med bløde lækagebarrierer, understøtter værdigheden ved at hjælpe brugere med at føle sig mere tørre, mere sikre og bedre tilpas.

TENA ProSkin underbukser

Arbejder for en bedre sund hud

TENA arbejder tæt sammen med partnere fra sundhedssektoren og er altid på jagt efter nye måder at hjælpe dig med at forbedre pleje på. Vi udviklede TENA ProSkin ud fra forståelsen, at det at vedligeholde en sund hud er en afgørende del af inkontinenspleje. TENA ProSkin-serien har absorberende produkter, herunder underbukser og hudplejeprodukter – alle designet til at arbejde holistisk sammen for at pleje skrøbelig, ældre hud.

Tre trin til en sund hud

TENA har udviklet en tretrins hudsundhedsløsning til folk med inkontinens. Vores mangeårige erfaring har vist os, at disse tre trin er de vigtigste principper mht. at vedligeholde naturlig sund hud:

Hold det tørt

Hold det tørt med TENA ProSkin absorberende produkter med FeelDry Advanced™ funktionalitet.

Hold det rent

Hold den ren med TENA ProSkin vådservietter og vaskecremer

Hold det beskyttet

Hold det beskyttet ved at påføre TENA ProSkin beskyttende cremer eller zinkcremer

Garanti for hudsikkerhed

Vi udviklede TENA ProSkin for at løse udfordringen med at forbedre sund hud hos ældre og for bedre at kunne støtte sundhedspersonale. Som et ekstra incitament har Skin Health Alliance godkendt alle TENA ProSkin-produkter, så du kan være sikker på, at de altid er hudvenlige og lever op til de højeste standarder.

Skin Health Alliance logo

Vores TENA ProSkin blebukse-produktserie