Når de ikke selv kan fortælle dig det, gør TENA SmartCare Change Indicator™ det for dem

Sygeplejerske hjælper en ældre kvinde med at blive klædt på

Større velbefindende og større effektivitet

TENA SmartCare Change Indicator™ bruger den seneste teknologi til at fortælle plejere, hvornår inkontinensprodukter skal skiftes, hvis borgerne ikke er i stand til at kommunikere deres behov. Det fører til øget velbefindende for borgerne og større effektivitet på plejehjem.

Revolutionerende ny teknologi fra TENA

TENA SmartCare Change Indicator™ er en banebrydende digital teknologisk sundhedsløsning, der kan være med til at transformere ældrepleje. En genbrugelig sensor, som nemt kan sættes uden på det absorberende produkt, sporer graden af urinmætning. Plejere bliver informeret via TENA SmartCare Professional Care appen på deres smartphone, når det er tid at overveje et produktskift. Alle meddelelser og andre data kan gennemgås på TENA SmartCare Webportalen til opfølgning og forbedring af kontinensplejen.

Se produkt

Større velbefindende og værdighed for borgere

Det kan være udfordrende at vide, hvornår inkontinensprodukter skal skiftes. Hvis man tjekker dem for tit, kan det forstyrre borgernes daglige aktiviteter og søvn unødigt. Men hvis de ikke tjekkes nok, kan det føre til lækager og hudgener fra urin. Med skifteindikatoren behøver plejepersonale ikke længere at foretage hyppige manuelle tjek, hvilket betyder mindre indgriben og større værdighed for borgerne.

  • Mindre indgriben og større værdighed
  • Færre forstyrrelser af søvn og aktiviteter i dagtimerne
  • Mindre risiko for lækager og at huden udsættes for urin

Større plejeeffektivitet på plejehjem

Skifteindikatoren kan være en stor hjælp til at øge effektiviteten på plejehjem. Flere inkontinensprodukter kan blive skiftet på det rigtige tidspunkt – hverken for tidligt eller for sent. Effektive rutiner forbedrer personalets arbejdsgang og frigør tid til andre opgaver. Kort sagt kan ressourcer bruges mere effektivt, og det gør det muligt at udvikle bedre individuelle plejeplaner.

  • Bedre rutiner
  • Optimeret arbejdsgang
  • Forbedret ressourceudnyttelse
Større plejeeffektivitet på plejehjem

Øget personaletilfredshed

TENA SmartCare Skifteindikator kan være med til at forbedre arbejdsmiljøet og jobtilfredsheden på mange måder:

  • Reduceret arbejdsbyrde på grund af færre unødvendige manuelle tjek
  • Mindre behov for at forstyrre borgernes daglige aktiviteter og søvn
  • Mere tilfredse borgere og mindre stress

1. Essity data foreligger; Utility Assessment Evaluation, Valley Senior Living, ND, USA, Q3 2018 - Q1 2019
2. Essity data foreligger; Utility Assessment Evaluation, United Mennonite Home, ON, Canada, Q3 2018 - Q1 2019

Meddelelser via appen fortæller, hvornår man skal overveje at skifte

Plejepersonale modtager meddelelser via TENA SmartCare Professional Care appen, når de skal overveje at skifte et inkontinensprodukt. De kan også se status for hver borgers inkontinensprodukt samt oplysninger om det sidste skift.

Bedre overblik med TENA SmartCare Webportalen

Alle data om meddelelser, skift af inkontinensprodukter, responstider og status for borgernes skifteindikatorer er let tilgængelige via TENA SmartCare Webportalen. Dette overblik over inkontinens-plejehandlinger kan anvendes til at planlægge og forbedre rutiner.

Designet til absorberende produkter fra TENA

Der er ingen grund til at skifte fra de TENA-produkter, dine borgere er glade for. Skifteindikatoren er designet til at bruges med TENA Flex, TENA Pants, TENA Protective Underwear, TENA Comfort og TENA.

Se produkter

En bæredygtig løsning

Nærbillede af bare fødder i sandet vist sammen med en tegning af grønne fodaftryk og logoet TENA Protects

TENA SmartCare Skifteindikator er designet som genanvendelig for at minimere elektronisk affald. Den kan også hjælpe med at optimere forbruget af inkontinensprodukter. Hos TENA er en af vores største ambitioner inden for bæredygtighed at reducere vores CO2-belastning med 50% inden 2030. Vi stræber også mod at forbedre livskvaliteten for 100 millioner mennesker, som lever med inkontinens på globalt plan inden 2030. Banebrydende, digitale, teknologiske sundhedsløsninger som TENA SmartCare Skifteindikator vil være et vigtigt skridt mod at nå vores mål og efterlade et bedre aftryk på planeten. Læse mere om bæredygtighed og vores program TENA Protects her.

Udviklet som en hjælp til plejepersonalet

Skifteindikatoren kan gøre en stor forskel. Især for borgere, der ikke er i stand til at kommunikere deres behov i tide. Vi gør imidlertid opmærksom på, at skifteindikatoren er designet til at hjælpe plejepersonalet med at beslutte, hvornår absorberende produkter skal skiftes, og den bør ikke erstatte deres egen professionelle vurdering. Den er heller ikke en erstatning for individuelle plejeplaner fx udviklet ved hjælp af TENA Identifi™ eller andre vidensbaserede vurderingsmetoder.

TENA SmartCare™ – Et nyt udvalg af digitale, intelligente og teknologiske sundhedsløsninger

TENA SmartCare™ – Et nyt udvalg af digitale, intelligente og teknologiske sundhedsløsninger

Hos TENA ved vi, hvad det betyder at passe på borgerne. Derfor har vi lanceret TENA SmartCare™ – et nyt udvalg af digitale, teknologiske sundhedsløsninger, der hjælper med at transformere plejen. Vores verdensomspændende ekspertise kombineres med den nyeste teknologi og tager udgangspunkt i menneskelig kontakt, der er drevet af teknologi. Udover TENA SmartCare Skifteindikator omfatter serien TENA Identifi™. Mens skifteindikatoren er en løsning, der hele døgnet fortæller plejepersonalet, hvornår et inkontinensprodukt skal skiftes, er TENA Identifi en 72-timers elektronisk kontinensvurdering til hjælp til udredning af borgernes behov.

Få mere at vide om TENA Identifi

Ofte stillede spørgsmål

Klik herunder for at se svarene på nogle af de oftest stillede spørgsmål om TENA SmartCare Skifteindikator.

Gå til Ofte stillede spørgsmål

Lyder det spændende? Kontakt os!

Et begrænset antal plejehjem vil blive tilbudt mulighed for at evaluere og implementere skifteindikatoren i den tidlige lanceringsfase. For at få mere information eller registrere din interesse kan du kontakte os via nedenstående link eller kontakte den lokale TENA Konsulent.

Kontakt os

Læs mere

TENA SmartCare Change Indicator er et medicinsk udstyr i klasse 1.

Sørg for, at du har fået undervisning i og/eller læst og forstået brugervejledningen, inden du bruger systemet. TENA SmartCare Change Indicator er ikke et måleværktøj. Den giver oplysninger om niveau af urinmængde for at hjælpe med at beslutte, hvornår TENA inkontinensprodukter bør skiftes. Den erstatter ikke normale sikkerhedstjek og -rutiner for repositionering af borgere, tjek for afføring, håndtering af medicin osv. Brug ikke skifteindikatoren på borgere, som oplever jævnlig afføringsinkontinens. TENA SmartCare Change Indicator giver ikke signal ved afføring. I tilfælde af systemfejl eller forventet systemfejl, så vend tilbage til en manuel skifterutine. Hvis du oplever problemer, fejl på udstyret, eller der opstår andre problemer, så meld dem til producenten eller TENA Kundeservice 48168210.

Essity tager persondatabeskyttelse alvorligt. Al behandling af persondata udføres i overensstemmelse med den generelle dataforordning (“GDPR”), EU’s ePrivacy Directive (“ePrivacy Directive”) og gældende lokal lovgivning. Læs mere i vores Privatlivspolitik.