TENA ProSkin anbefales af Skin Health Alliance

TENA ProSkin godkendt af Skin Health Alliance

TENA ProSkin-produkter er designet til at give dig den bedste pleje af skrøbelig hud, hvilket, vi ved, er en af vores kunders topprioriteter. Vores produkter er altid udviklet med input fra vores kunder og designet med deres behov for øje. At opnå godkendelse fra Skin Health Alliance (SHA) ved at leve op til strenge standarder på tværs af sikkerhed, effektivitet, etik og bæredygtighed er en del af vores forpligtelse til at skabe kvalitetsprodukter, som vores kunder ved, de kan stole på.

TENA ProSkin Slip super

Hæver standarderne for pleje

Vi ønsker, at vores kunder har fuldstændig tiltro til TENA ProSkin-produkter. Eftersom Skin Health Alliance (SHA) uafhængigt bedømmer forskningen og udviklingen bag hudplejeprodukter, gør deres blåstempling, at vores kunder kan have ro i sindet, fordi førende hudeksperter er overbeviste om kvaliteten i TENA ProSkin. Vi prøver altid på at forny og forbedre vores produkter for at hjælpe dig med at hæve standarden for pleje af dem, der lever med inkontinens.

Skin Health Alliance (SHA) logo

Vælg godkendte produkter for garanteret kvalitet

Når du ser logoet for Skin Health Alliance (SHA) på TENA ProSkin-produkter, kan du være sikker på, at TENA ProSkin-produkter er hudvenlige, at hudsundhedsfordelene ved TENA ProSkin er verificeret uafhængigt og at TENA ProSkin-produkter har en minimal indvirkning på miljøet.

Sætter fokus på sund hud

Skin Health Alliance (SHA) er dedikeret til sund hud på verdensplan og er en førende international hudsundhedsorganisation, der arbejder med hudlæger, videnskabsfolk og hudplejeindustrien. SHA tilbyder kunder en garanti for hudsundhedsstandarder. Dens ekspertkomité har givet professionel godkendelse til hudbeskyttelsesprodukter, der bærer SHA-logoet. En del af SHA’s grundlæggende mission er at støtte velgørende hudsundhedsorganisationer verden over.

Inkontinent kvinde drikker te

Arbejder for en bedre sund hud

Med vores TENA ProSkin produktserie vil vi yde den bedst mulige støtte til vores kunder mht. at holde skrøbelig hud sund. Derfor har vi sørget for, at alle TENA ProSkin produkter er blevet bedømt og godkendt af Skin Health Alliances (SHA) komité af uafhængige hudlæger, videnskabsfolk og eksperter.

Stræber efter bæredygtighed

Vi bekymrer os om miljøet, og vi ved, at det gør vores kunder også. Skin Health Alliance (SHA) bedømmer den miljømæssige påvirkning af forskning, design, fremstilling, pakning og bortskaffelse af hudplejeprodukter, så vores kunder kan være forsikret om, at TENA ProSkin når de højeste standarder inden for bæredygtighed.

Udforsk TENA ProSkin produkter for en sund hud

 Udforsk TENA ProSkin produkter for en sund hud