Møde i TENA Identifi ERFAgruppen

ERFAgruppen mødes for at udvikle den gode proces for arbejde med elektronisk kontinensudredning

Hvad skal der til for at være en stærk tovholder?

På efterårets TENA Identifi ERFAgruppemøde blev den vigtige tovholderfunktion diskuteret. Birgitte Sachmann fra Fredericia Kommune og Sarah Rosager fra Assens Kommune holdt oplæg om deres erfaringer med at sikre en stærk tovholderfunktion for arbejdet med TENA Identifi. 

Efterfølgende arbejdede gruppen med at definere hvilke opgaver den gode tovholder skal løse og hvad det kræver. Tovholderen skal kunne håndtere drift og praktiske opgaver omkring vurderingerne, analyse af rapporten samt udformning af den nye plejehandleplan. Derefter skal tovholderen være med til at sikre implementering af den nye plejehandleplan i den daglige pleje.

En udfordring at holde fokus

Gruppen berørte også udfordringerne i tovholderrollen. Gruppen var enig om, at en af de store udfordringer ligger i at vedligeholde fokus på at bruge TENA Identifi i de mange forskellige personalegrupper på plejehjem og i hjemmeplejen. Gruppen delte erfaringer med flere gode løsninger på denne udfordring, bl.a. processer for forventningsafstemning i forskellige faser af arbejdet samt retningslinier for at vælge det mest optimale sted at starte.
 
Kender du ikke TENA Identifi? – Læs mere om vores velfærdsteknologi til kontinenspleje.

sep 7