Andrea om at leve med inkontinens

"Jeg var bange for, at folk skulle opdage det"

Andreas historie

"Jeg arbejder som salgsassistent i en tøjforretning, så jeg står op hele dagen og har kundekontakt dagen lang. For mange år siden begyndte jeg at opleve urinlækager ved fysisk anstrengelse. Hvis jeg for eksempel løftede noget tungt ude på lageret, kunne jeg mærke, at der kom et par urindryp ud i mine trusser. Jeg var bange for, at mine kolleger – eller måske ligefrem en kunde – ville opdage noget.
 
Efter en del tøven fortalte jeg min bedste veninde Gabi om det. Hun anbefalede et specielt bind til . Det var en fantastisk løsning, der fungerede fint i mange år. Men på et tidspunkt blev problemet større, og bindene gav mig ikke længere tilstrækkelig beskyttelse.
 
Da jeg hørte om TENA absorberende undertøj, var jeg meget skeptisk. Et indlæg eller et bind i mine trusser var ikke noget særligt, men skulle jeg nu til at bruge absorberende undertøj i stedet for mine almindelige, behagelige trusser? Det kunne jeg slet ikke forestille mig. Min nysgerrighed tog dog overhånd, og jeg bestilte en gratis prøve. Jeg ville i det mindste prøve produktet. 
 
Da pakken kom, forventede jeg at finde et sæt tykt, gammeldags undertøj, som kunne ses under tøjet. Men faktisk var det lige modsat: TENA absorberende undertøj ligger tæt ind til min krop og har et pænt design. Ingen kan se, at jeg har et produkt til ufrivillig vandladning på under mine jeans, og det absorberende undertøj suger meget mere end bind. Denne følelse af sikkerhed var lige, hvad jeg havde brug for. Nu har jeg TENA absorberende undertøj på hver dag, og jeg lægger ikke engang mærke til det længere."