Tredobbelt beskyttelse mod lækager, lugt og fugt

Hjælper dig med at forblive tør, sikker og tryg hver dag.

er ret almindeligt verden over. Hvis du er et af de mange mennesker, der lever med urinlækager, skal du vide, at denne tilstand ikke behøver at afholde dig fra at nyde livet fuldt ud. 
 
Alle produkter i vores TENA Lady serie er udviklet, så du kan føle dig sikker og godt tilpas hver dag og i alle situationer. TENA Lady produkterne giver dig tredobbelt beskyttelse mod lækager, lugt og fugt. Hjælper dig med at forblive tør, sikker og tryg hver dag.
 
Sådan fungerer de: 
Illustreret ikon med fire pile, der peger på en dråbe
Holder dig tør
TENA Lady produkterne er omhyggeligt designet til at holde dig tør. Overfladen trækker hurtigt og effektivt fugten væk fra huden og lukker den så inde dybt nede i lagene.
Illustreret ikon med pile, der vender væk fra et punkt i midten
Kontrollerer lugt 
Alle TENA Lady produkterne indeholder aktive mikroperler, der lukker urinen inde og reducerer den ammoniak, der får urin til at lugte.
Illustreret ikon med et par trusser
Sikkert design
TENA Lady produkterne er designet til at passe til en kvindes krop for at sikre, at de sidder godt og har en god pasform. Vores brede produktsortiment tilbyder avanceret beskyttelse til alle behov lige fra de tyndeste indlæg til beskyttende undertøj, og dermed hjælper vi alle kvinder med at føle sig sikre.