Margaret, 60, om at leve med inkontinens

"Det var svært for mig at leve i nuet"

Margarets historie

"Jeg er en 60-årig kvinde, der elsker at campere og grille sammen med mine venner. Jeg havde aldrig troet, at skulle forhindre mig i at nyde det udendørs liv. Selv de enkleste glæder såsom at læse min yndlingsbog på terrassen blev til et problem. Jeg plejede at glæde mig til være udendørs hele weekenden og tage på eventyr, men denne glæde forsvandt desværre. Det blev svært for mig at nyde øjeblikket, fordi jeg konstant var på udkig efter nærmeste toilet. Jeg opdagede, at mine lækager var et resultat af den kræftbehandling, som jeg havde fået tidligere. Jeg var stolt over at havde vundet kampen mod kræften, men jeg stod snart over for en ny udfordring – ufrivillig vandladning.
 
Som koordinator for et program, der hjælper hjemløse krigsveteraner, bruger jeg megen tid på at køre rundt i Kentucky. Jeg sidder i timevis i bilen uden adgang til et toilet, så jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle håndtere min tissetrang og lækager, og derfor forsvandt min selvtillid lidt efter lidt. Jeg ville bare gerne hjælpe dem, der havde brug for det, så mine overvejelser om at droppe mit job som følge af problemerne med ufrivillig vandladning gjorde mig virkelig ked af det.
 
Jeg var desperat efter at finde en løsning, så jeg snakkede med en god veninde, som også havde ufrivillig vandladning som følge af en kræftbehandling. Hendes kræftspecialist havde fortalt hende om inkontinensbindene, som er specielt designet til alle typer lækager. Hun foreslog, at jeg skulle prøve TENA.
 
Jeg tøvede i lang tid, for jeg var ikke sikker på, at det var det rette produkt til mig. Men da jeg bare ønskede at få styr på mit liv igen, fulgte jeg min venindes råd og prøvede nogle gratis TENA bind. Jeg vidste det ikke på det tidspunkt, men jeg havde faktisk fundet en perfekt rejsepartner! Jeg var imponeret over, hvor åndbart og diskret produktet var, og jeg kørte igen mine sædvanlige ture uden at bekymre mig om lækager. Og vigtigst af alt: Jeg følte mig frisk og så afslappet ud, når jeg ankom til min destination. Takket være TENA kan jeg fortsat udføre det job, som jeg elsker, med masser af selvtillid.
 
Jeg har vundet over kræften og fået min frihed tilbage, og jeg er glad for, at jeg begyndte at bruge TENA fordi de gør, at jeg fortsat kan være den udadvendte og engagerede kvinde, som jeg er."