Inkontinensbind til kvinder – hvor tit skal de skiftes?

Hvis du oplever uforudsigelig, på grund af , så er det vigtigt at bruge de rette produkter. TENA bind til kvinder byder på god og diskret beskyttelse mod lækager og lugt. Og for at hjælpe dig med at bruge vores produkter bedst muligt er her nogle enkle råd om, hvor ofte du bør skifte bind, hvordan du behandler hudirritation, og hvor ofte du bør skifte dit bind om natten.

Hvor mange gange skal du skifte dit bind?

Vi anbefaler, at du skifter dit bind 3-5 gange om dagen. Men alle kvinder er forskellige, så dette kan variere afhængigt af faktorer som din huds tilstand, mængden af lækager, du oplever, og hvilken slags produkt, du bruger.
 
Det vigtigste råd er, at du altid bør skifte inkontinensproduktet, før det overstiger sin sugeevne. Hvis du gør det, hjælper det dig med at undgå uheld med og forebygger problemer med hudhygiejne, der kan føre til dårlige lugte, dermatitis og infektioner.
 
Dit bind bør passe individuelt til dine behov. Det er vigtigt at vælge den rette størrelse, sugeevne og type bind. Sørg også for, at du har en tætsiddende og komfortabel pasform i skridtet. Og husk, uanset din livsstil og dit krav til sugeevne, så har TENA de helt rigtige bind til kvinder, der passer til dine behov.
TENA Discreet Mini og TENA Silhouette Noir Mini

TENA bind til kvinder

Hold dig tør, sikker og tryg dag og nat. Designet til en sikker og komfortabel pasform med utrolig beskyttelse.

Hvorfor udskifter nogle kvinder tørre bind?

Alle TENA inkontinensprodukter er komfortable og absorberende og har lugtkontrol. Men alle kvinder er forskellige, og hvis du har et aktivt liv, ønsker du måske at skifte bind oftere.
 
Selvom du ikke har haft nogle store ufrivillige vandladninger, kan det hjælpe dig med at føle dig sikker og komfortabel at skifte bind. Lyt til din krop, og gør det, der føles bedst. Husk blot, når du skifter bind, at holde huden i dit intimområde beskyttet med de rette produkter.

Hvordan behandler du hudirritation?

Husk, at langvarig eksponering for fugt kan medføre nedbrudt hud. Derfor er det vigtigt at skifte dit inkontinensbind, før det bliver overfyldt. Hvis du udvikler hudirritation, skal du først vaske huden med de rigtige produkter og derefter tørre huden med et håndklæde. Når området er rent og tørt, skal du påføre en barrierecreme for at hele og lindre huden. Hvis irritationen vedbliver, skal du tale med din læge.

Hvor tit skal inkontinensbind skiftes om natten?

En god nats søvn er utrolig vigtig for alle kvinders sundhed. Dit inkontinensprodukt skal hjælpe dig med at opnå det, ikke forstyrre søvnen.
 
Nøglen til en mere behagelig søvn er større sugeevne. Eksempelvis TENA Lady Mini Night med TRIPLE PROTECTION med ekstra sugeevne, når du ligger ned, som holder dig tør og giver sikkerhed og tryghed hele natten.

Du er ikke alene

hos kvinder er meget almindeligt og normalt, og alligevel er det forbundet med en genstridig, social stigmatisering. Hos TENA gør vi en stor indsats for at udfordre disse negative opfattelser og fremme accept. Hvis du har inkontinens, men ikke har talt med din læge om det, skal du huske, at det er et tegn på styrke, at man er i stand til at bede om hjælp. Det kan også være en stor lettelse at betro sig til en nærtstående person.
 
Ved at bruge de rigtige produkter vil du også være parat til at håndtere de daglige udfordringer uden at bekymre dig om lækager. Og med hensyn til, hvor tit du skal skifte inkontinensbind, skal du huske at A, altid skifte dem før de bliver for våde, og B, holde intimområdet tørt, rent og beskyttet – af hensyn til sundere hud og bedre kontrol.

Related articles