Situationer

Bliv ved med at sige ja til de dejlige ting i livet

At rejse, tage til stranden eller gå i seng og glæde sig til en god nats søvn efter en hektisk dag. Alle mennesker har ret til at nyde livet, og skal ikke afholde dig fra at gøre, hvad du har lyst til. TENA Lady produkterne er udviklet på basis af omfattende erfaringer fra vores kunder og tilbyder en komplet serie af produkter med forskellige former, størrelser og sugeevneniveauer til individuelle behov. 
 
Serien indbefatter inkontinensbeskyttelse fra de enkleste til de mest komplicerede situationer – også dem, der måske er lidt sværere at håndtere end andre. Vi vil gerne have, at du siger ja til at tage med på weekendtur, til strandfest og på bilferie. Lad ikke ufrivillig vandladning stoppe dig.
 
Følg disse tip om at tackle ufrivillig vandladning, når du rejser eller bare gerne vil have en god nats søvn:
 
  • Hold øje med, hvor meget du drikker inden sengetid eller flyrejsen. Husk dog, at hvis du drikker for lidt, kan dette også irritere din blære og føre til øget vandladningstrang. 
  • Planlæg dine toiletbesøg forud for køreturen. Brug Google Maps til at finde restauranter, parker eller indkøbscentre, hvor du kan komme på toilettet, for så kan du slappe af under køreturen. 
  • Lav nogle om morgenen. Et par minutters bækkenbundstræning hver dag kan reducere risikoen for lækager.
  • Hent en app der viser dig nærmeste toilet. Der er mange at vælge imellem hos App Store eller Google Play.