Tranginkontinens hos kvinder

Er du altid på udkig efter nærmeste toilet? Mærker du næsten konstant en trang til at lade vandet – også når du lige har været på toilettet? Vågner du flere gange om natten, fordi du skal på toilettet?
 
En hyppig – og altid meget pludselig – trang til at lade vandet, som kan føre til ufrivillig urinlækage, kaldes . Denne tilstand kaldes også en overaktiv blære med utilsigtede lækager. Somme tider kan man ikke finde den præcise årsag til denne type , men man antager, at receptorerne i blæremusklen sender forkerte signaler til hjernen om, at blæren er mere fyldt, end den er. 
 
Der er flere faktorer, der kan påvirke tranginkontinens, f.eks. hvis man drikker for meget eller for lidt, en urinvejsinfektion, eller medicin. 
 
Hvis du gerne vil tackle din tranginkontinens, kan du prøve følgende:
 
  • Drik mere eller mindre end du plejer
  • Undgå kaffe, sort te og energidrikke, som alle kan irritere din blære 
 
De fleste kvinder tackler symptomerne på tranginkontinens ved hjælp af indlæg eller beskyttende undertøj. Hos TENA har vi brugt mange år på at forske i og udvikle nogle produkter, som får dig til at føle dig selvsikker og godt tilpas. Vores enestående teknik trækker hurtigt urinen væk fra overfladen og ind i midten af produktet, hvor den bliver. Besøg vores produktside for at finde det rigtige produkt til dig eller bestil en gratis prøve.