Korrekt beskyttelse til rette formål!

Menstruationsbind er gode. Til menstruation. Men det, de ikke er så gode til, er . Så i stedet for at bruge noget, der næsten er godt nok, hvorfor så ikke bruge noget, der er skabt til opgaven?

TENA inkontinensbind er særligt designet til urin, mens menstruationsbind ikke er. Jo, menstruationsbind ser måske ud, som om de kan bruges til inkontinens, men til alt over en teskefuld urin, vil de ikke dække dit behov.

Unikt designet til opgaven

TENA bind klarer opgaven, takket være fire fantastiske egenskaber, der gør livet med inkontinens meget lettere. 
Et billede af en sort kvinde, der holder et TENA Discreet-bind bag ryggen og illustrerer, hvor tyndt det er.

Tyndt og diskret

TENA bind er designet til at være tynde og diskrete, så de er meget tyndere, end du forventer, særligt når du ser, hvor meget de kan absorbere. Få den beskyttelse, du skal bruge, uden at bekymre dig om diskretion.

TENA Discreet Mini-pakke.

Overlegen tørhed

TENA bind er fulde af superabsorberende polymerer, der er som bittesmå perler, der udvider sig og bliver til gel, når de kommer i kontakt med væske. De holder urinen fastlåst, så den ikke vender tilbage til overfladen, hvilket betyder, at bindet forbliver tørt, ligesom du gør.

TENA Discreet-bind for 3x beskyttelse

Odour Control

TENA bind tager også hånd om dårlig lugt, der kommer i forbindelse med urin. Perlerne i bindene forhindrer udviklingen af ammoniak, så der ikke vokser bakterier, og bindene bliver ved med at føles friske.

En hvid kvindes hånd med rød neglelak og en ring, der hælder en lille mængde vand på et TENA Discreet-bind, der ligger fladt på en overflade.

Hurtig absorption

TENA bind absorberer urin meget hurtigt, så du forbliver ren og frisk. Dette skyldes, at det øverste lag og distributionslag er særligt designet til hurtig opfyldning af urin, hvorimod menstruationsbind har et åbent design til tykke væsker som blod.

Få det i dag

Vælg blandt nogle af vores bedst sælgende bind til dem, der netop er startet. De er så diskrete, at du knap nok mærker dem!