Usynlige i dine trusser

I dag er de fleste bind og trusseindlæg til inkontinens hvide. Men, du ejer sandsynligvis mindst ét par sorte trusser. Måske mange flere.

Man klæder sig af i mange situationer – i træningscenteret, på stranden, i soveværelset – på steder, hvor vi måske ikke ønsker, at man kan se et hvidt bind eller trusseindlæg i et par sorte trusser. Og når der kun kan vælges hvide alternativer, kan mange føle, at de ikke kan vælge valgfri farve på trusserne.

Indtil nu.

TENA Silhouette Noir sorte bind og trusseindlæg er udarbejdet specielt til at være usynlige i sorte trusser.

Både bind og trusseindlæg er meget tynde, så du næsten ikke mærker dem. Derimod vil du lægge mærke til, at de giver Triple Protection, der sikrer, at lækage, lugt og fugt indkapsles i produktet. TENA Silhouette Noir trusseindlæg og bind er også parfumefri og for at undgå irritation af sensitiv hud.

Hos TENA arbejder vi på, at udfordre forældede opfattelser af kvinder med urinlækage. Vores mål er at hjælpe kvinder med at føle sig selvsikre, og give dem mulighed til at vælge lige det tøj de vil, uden at være begrænset af farve eller form på trusserne.

Rejse, træne, være sammen med venner eller opleve romantik. Uanset, hvad du gør, så giver TENA Silhouette Noir dig mulighed for at vælge de trusser, der passer til dit humør, og du kan med selvtillid klæde dig af, selv foran andre.

skal trods alt ikke påvirke din selvtillid.

TENA Silhouette Noir bind og trusseindlæg

Usynlige i dine trusser. Beskytter som TENA.

TENA-women-chameleon-pad-in-underwear-packshot-500x500.jpg