Coronavirus: TENA støtter kvinder gennem udfordrende tider

Coronavirus: TENA støtter kvinder gennem udfordrende tider

Mens COVID-19 pandemien ER OVER OS, står kvinder rundt om i verden dagligt over for nye udfordringer. Hos TENA gør vi alt for at yde support og sikre, at kvinder fortsat har adgang til information om , og de produkter, de har brug for, så de fortsat kan klare da daglige udfordringer.

Du skal heller ikke være nervøs for, hvorvidt du fortsat kan få fat i dine TENA produkter. Du kan som altid fortsat købe dine foretrukne TENA produkter flere steder. Både ved at bestille online via forhandlere, i supermarkederne, på apotekerne eller i vores egen webshopwww.tenabutikken.dk

Udnyt tiden derhjemme og træn dit bækkenbund

Dertil opfordrer vi alle kvinder til at bruge tiden derhjemme, til at træne deres bækkenbund.

Vidste du, at blot fem minutters bækkenbundstræning hver dag kan reducere inkontinens markant – eller måske endda få den til at gå helt væk? Når du først har lært, hvordan du skal gøre, kan du lave øvelserne hvor som helst, når som helst, og det er aldrig for sent at begynde.

Du kan læse meget mere om bækkenbundstræning, øvelser og meget mere her https://www.tena.dk/kvinder/at-leve-med-ufrivillig-vandladning/styrk-baekkenbunden/.